Verlovingsshoot met regen

Een verlovingsshoot kan ik je absoluut aanraden als je niet zo van foto’s houdt en je gaat trouwen. Je voelt je misschien ongemakkelijk en je weet niet hoe je moet doen als er een camera op je gericht is. No worries!

Een verlovingsshoot helpt je om te wennen aan de camera, om alvast te horen wat voor soort instructies ik geef, om dus te wennen aan mijn werkwijze. En het is een hele toffe manier om samen ‘op date’ te zijn. Met als bonus dat je misschien wel beeldmateriaal hebt voor je Save the date kaart of trouwwebsite.

Je hoeft uiteraard niet verloofd te zijn voor een fotoshoot. Die mag je op elk gewenst moment bij mij boeken.

Raf en Suus zijn wel verloofd en we hadden een fotoshoot gepland staan. Suus belde mij bezorgd op met de mededeling dat er regen voorspeld zou zijn. Gaan we het dan verzetten?

Of juist niet, en we omarmen die regenbuien. Dat Hollandse weer hebben we dit keer voor lief genomen en zo ontstond er een onwijs romantische shoot in de regen. Daar krijg je toch een soort The Notebook vibe bij?

Stuur me gerust een berichtje als jij ook graag een shoot wilt boeken. Check voor meer info deze pagina.

Of vul het contactformulier in.