Valerie – zwangerschapsfotograaf Breda

Als zwangerschapsfotograaf in Breda kom ik op leuke plekjes. Soms bij mensen thuis, maar nog veel vaker in de natuur. Ik probeer steeds nieuwe plekjes te ontdekken.

Onlangs werd wel duidelijk dat water erg populair was bij de zwangeren. Gelukkig weet ik een klein en intiem plekje waar je ongestoord lekker kan shooten. Veel van de zwangerschapsshoots die ik doe, zijn vaak ook soortvan gezinsshoots, omdat er ook een kind (of 2) mee komt. Dan is het ook belangrijk dat die kleintjes zich kunnen vermaken.

Op deze plek in Breda is het eigenlijk altijd feest met gezinsshoots. Vergeet niet om een handdoek mee te nemen, wat gegarandeerd dat je nat wordt! Hoe vaak een kleintje wel niet zegt ‘mama ik wil een bommetje doen’ of ‘mama, zwemmen!’

Hier vlakbij zit ook een vlakte met heide, óók heel romantisch! Lijkt me leuk voor de volgende keer.

Nieuwsgierig naar meer zwangerschapsfotografie of gezinsshoots? Check dan MIJN PORTFOLIO.

Of volg me op INSTAGRAM.