Trouwen in het bos

loveshoot breda, trouwen in het bos, bosbruiloft, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

Trouwen in het bos op een plek waar bijna niemand komt. Je eigen, unieke locatie. Dat kan! de sprookjesbruiloft van Lucy en Robbert werd dan ook georganiseerd door de partij Trouwen in het Bos. Een organisatie die bekend is met het regelen van bruiloften op locatie (en mocht je je het afvragen: Ja, ze regelen ook toiletvoorzieningen en kraantjes. Ik heb de meest luxe Dixie’s voorbij zien komen, haha).

Deze bosbruiloft was op een warme, zomerse dag, maar door de bomen en de blaadjes werd de meeste warmte weggehouden en was het heel aangenaam.

De prachtige ceremonie stond met houten stoeltjes opgesteld en een hoop bloemen vormden de decoratie. Lucy en Robbert zaten op een prachtige bank en aan hun voeten lag een prachtig, Perzisch tapijt.

Van de ceremonie liepen we naar een plekje waar de taart op een oude tafel stond opgesteld. Een paar limonadetaps stonden klaar en er werd goed geproost met bubbels. Het voelde heel knus tussen alle bomen zo. Aan wat houten tafels en stoelen werd er lekker geborreld. Aan lange tafels werd er gegeten. Prachtige groendecoratie en mooi servies maakte het helemaal af.

De bloemen en groendecoratie samen met de oude, houten elementen, zorgden echt voor een sprookjesachtige vibe. Trouwen in het bos kan ik iedereen aanraden. De locatie, maar ook de organisatie.

Het voelde enorm ontspannen en relaxed. Genoeg woorden, kijk maar naar de slideshow voor een indruk:

Meer zien van deze bosbruiloft? Er staat een uitgebreide gallery in mijn portfolio.