A+W trouwen bij Bovendonk – bruidsfotograaf Brabant

Als Bruidsfotograaf in Brabant kom ik op zoveel fantastische plekjes in heel Europa. Nederland heeft ongekend veel schatten aan mooie trouwlocaties. Bovendonk in Hoeven was nog nieuw voor mij, maar wat een cadeautje om daar met Amy en Wouter te mogen zijn om hun trouwdag vast te leggen.

Steeds werd ik opnieuw verrast: de enorm lange gangen, de hoge ramen, de dikke muren, het patroon op de grond, de binnenplaats. Oh en niet te vergeten: de bibliotheek! Ik waande me echt even in een Harry Potter film. Mysterieus en sprookjesachtig, zo voelde het. Zet daar een bruiloft neer en het is een ongelooflijk romantische scene.

Oh en een dikke aanrader: de dj! Als je van een beetje retro houdt: deze man draait vinyl. En je mag zelf je plaatje uitzoeken. Echt fantastisch.

Bloemist: BloemenNoord
Bruidsboetiek: Amiga Bruidsmode
Dress: Madilane Bridal
Shoes Amy: Bobbies
Oorbellen: Lott Gioielli
Pak: Michael & Giso
Ringen: Juwelier Jeroen van der Put
Locatie: Trouwen bij Bovendonk
Planner: Lots of Love Weddings
Muah: Esther van ‘T Zelfde
DJ: DJ Vintage Vinyl
Filmlab: Carmencita Film Lab

Leuk feitje: Dit bruidspaar heeft ook een rolletje 35mm film besteld. Hieronder zul je dus een mix van digitaal en analoog vinden. Mocht jij ook van analoge fotografie houden en het wel tof vinden om toe te voegen aan jouw reportage, laat het mij dan even weten!

Ben je benieuwd wat deze bruidsfotograaf nog meer in Brabant heeft vastgelegd? Scroll dan eens door mijn portfolio.

Dagelijks hou ik ook mijn Instagram bij. Ideaal voor je eigen inspiratie mocht je je bruiloft momenteel plannen. Volg je mij ook?