bruidsfotograaf, elegante bruiloft, luxe trouwfotograaf, exclusieve bruidsfotografie, trouwfotograaf brabant, bruidsfotograaf breda
analoge trouwfotograaf

LATEN WE De LIEFDE vieren!

Het maakt niet uit of je een uitgebreide bruiloft organiseert of met z'n tweetjes gewoon het stadhuis binnen wilt stappen. Het draait hoe dan ook om de liefde!

Tegenwoordig trouwen mensen steeds intiemer en komen de stadhuis-bruiloften steeds vaker voor. Maar om dat nou zonder aandacht voorbij te laten gaan, voelt een beetje kaal.

Zijn jullie zo'n stel dat het lekker low-key wilt houden, maar wel de romantiek op beeld vastgelegd wilt hebben? Dan zit je hier goed!

Samen maken we er een geweldig moment van. Meestal word ik uitgenodigd vanaf de ceremonie / het ja-woord. Daarna gaan we even de stad door om af te sluiten met een toffe, romantische city shoot.

Uiteraard is er ruimte om even met de getuigen op de foto te gaan, of met die paar enkele familieleden/vrienden die erbij mochten zijn.

Ik zorg voor een surprisealbum naderhand, zodat je de beelden niet alleen digitaal, maar ook in het echt kan bekijken.

stadhuis bruiloft

Het pakket

Let op: dit pakket is alleen doordeweeks beschikbaar!

Stadhuis bruiloft

civil wedding, stadhuis bruiloft, trouwen gemeentehuis

• 2 uur fotografie

• 50+ digitale foto’s zorgvuldig bewerkt in hoge en lage resolutie

• Surprise album 15×15cm met 10 pagina's foto's

• Vastgelegd: ceremonie, city fotoshoot en groepsfoto (max 15 volwassenen)

• Inclusief BTW

• Exclusief reiskosten

599,-

Need a little extra?

trouwfotograaf, bruidsfotograaf, bruiloft breda, stadhuis bruiloft leiden, trouwen in de stad, stadsbruiloft

Soms is zo'n basispakket niet toereikend genoeg. Wellicht wil je dat ik eerder kom voor de aankleding, of dat ik langer blijf voor een proostmoment. Dat kan:

Extra uur fotografie, tot max 4 uur (prijs op aanvraag)

Groter album (prijs op aanvraag)

Ouderalbums (prijs op aanvraag)

Analoge beelden (prijs op aanvraag)

Polaroids (prijs op aanvraag)

BOEK NU

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

Dit pakket is alleen geschikt voor hele kleine stadhuis-bruiloften, waarbij niet meer dan 15 personen aanwezig zijn en waarbij ceremonies niet langer duren dan een half uur.

Is er iets meer dynamiek op je trouwdag en heb je net wat meer tijd nodig? Dan kan je mij beter gewoon voor wat meer boeken: kijk dan onder informatie bruidsfotografie.

CONTACT