Sjoerd & Bo

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

Dit was een ongelooflijk mooie bruiloft. Zodra je de auto uitstapt, blijkt dat je terecht bent gekomen op een enorm, kleurrijke camping. Camping de Lievelinge heeft bijzondere verblijven. Voor ieder wat wils. Je kijkt er je ogen uit. Sjoerd en Bo hadden allebei een andere plek om voor te bereiden.

We begonnen bij Bo. En zij was met een clubje vrouwen bij een soort kas, waar ze later ook gaan overnachten. De kas keek uit op prachtig water. Wat een plek! Hier kleedde ze zich om. Daarna liepen we naar de plek van Sjoerd. die was al omgekleed. En daar was een typisch, mannelijk tafereel. Wat gasten die bier dronken. Een kind werd de lucht in gegooid en er werden wat gezellige grappen gemaakt. Bij de first look waren alle gasten aanwezig. Een mooi tafereel om te zien.

Hierna volgde we onze weg naar de shootlocatie, waar we uitgebreid te tijd namen om wat mooie foto’s te maken. De shootlocatie was 5min. rijden van camping De Lievelinge. Ergens verstopt tussen riet, lag een klein watertje met enorme stenen als paadje om overheen te lopen.

Hier hebben we natuurlijk gebruik van gemaakt en dat leverde dan ook prachtige trouwfoto’s op.

Na de shoot werd de borrel ingezet, was er een prachtige speech van de 2 vaders en hebben we ons tegoed gedaan aan een heerlijke barbecue. De sfeer was zo ontspannen. En dat is heel fijn op een bruiloft. Na de barbecue maakten we bij zonsondergang nog wat groepsfoto’s. En toen eenmaal de zon ook echt onder was, werd de ceremonie gestart. De trouwceremonie was dus, inderdaad, ‘s avonds. Een verrassende manier om je dag te organiseren. Maar ook heel prettig en relaxed. Mensen zaten, als bij een soort theaterstuk, in een grote spiegeltent met hun drankje. Er werd wat afgelachen en er was prachtige muziek. Het was écht genieten. Proost! Op dit prachtige, kersverse bruidspaar!

Trouwjurk: via LaDonna in Nijmegen.

Trouwpak: Via Jansen en Jansen.

Muah: Beautiful Morning (by Li).

Locatie: Camping De Lievelinge.

Second shooter: Rosalie Voortman.