Schane en Jonathan – trouwfotograaf Gelderalnd – De Werelt

Een destination wedding is altijd bijzonder, maar wat als je ervoor kiest om je grote dag te vieren in je eigen land? Dat is precies wat het bruidspaar van deze bijzondere bruiloft besloot te doen. Met de bruid afkomstig uit Zuid-Afrika en gasten van over de hele wereld, werd Nederland de perfecte locatie om samen te komen en de liefde te vieren. De adembenemende, moderne trouwlocatie De Werelt in Lunteren diende als het perfecte decor voor deze onvergetelijke dag. Een feestje voor mij als trouwfotograaf.

Een unieke locatie

Gelegen in het hart van Nederland, midden in de prachtige natuur van de Veluwe, biedt trouwlocatie De Werelt een supermooie setting voor elk huwelijk. Met zijn moderne charme, weelderige natuur en minimalistische vibe is deze locatie een droom die uitkomt voor elke bruid en bruidegom.

Onvergetelijke momenten

Van de serene, emotionele ceremonie in de buitenlucht tot de muzikale receptie op de elegante binnenplaats. Elk moment van deze bruiloft was doordrenkt van liefde. Het bruidspaar en hun gasten genoten van de magie van de dag, terwijl ze waren omringd door de rustige natuur en de ontspannen ambiance van De Werelt. De Pianobar was aanwezig voor wat gezellig achtergrondgeluid, terwijl de cocktails werden geserveerd. Ik mocht al deze herinneringen vastleggen als trouwfotograaf.

Professionele trouwfotografie

Voor een bruiloft van deze omvang en met gasten uit alle hoeken van de wereld, was het belangrijk om een ervaren trouwfotograaf in te schakelen. Met oog voor detail en het vermogen om de emoties van het moment vast te leggen, zorgde ik ervoor dat elk kostbaar moment werd vereeuwigd. Van het uitwisselen van geloften tot de eerste dans op de dansvloer, elk beeld vertelt een verhaal en roept de emoties van die dag op.

Conclusie

Deze destination wedding in Nederland was een perfecte re√ľnie voor alle familie en vrienden van Schane en Jonathan. Trouwlocatie De Werelt in Lunteren bood het perfecte decor voor dit onvergetelijke evenement, met zijn natuurlijke omgeving en moderne touch. De aanwezigheid van vrienden en familie van over de hele wereld maakte deze dag extra bijzonder. Het bruidspaar en hun lieve vrienden en familie kunnen nu voor altijd terugkijken op de kostbare momenten die werden vastgelegd tijdens deze fantastische bruiloft.

Vendors:

Jurk: Bruidsmode haarlem
Bloemen: moeder bruid
Muziek – Piano bar
Taart – Zoetesmaaken

Zoek je nog een trouwfotograaf? Check mijn beschikbaarheid via de contact-pagina.

Volg je mij ook op Instagram?