bruidsfotograaf breda,trouwfotograaf, trouwen in brabant, bruiloft breda, stadsbruiloft,trouwen in het centrum

"Malou is een fantastische fotograaf met een hele mooie, herkenbare stijl. Ze zorgt ervoor dat je je erg op je gemak voelt en dit is terug te zien in de uiteindelijke foto's. We zijn enorm blij met het eindresultaat en vinden dat het onze dag perfect weergeeft! Malou is de fotograaf die je wilt hebben op je bruiloft!"

- Mark & Alison

bruidsfotograaf breda, chateau neercanne, kasteelbruiloft, trouwfotograaf, trouwen in brabant, bruiloft breda, stadsbruiloft, kasteel limburg, klassieke bruiloft

KATO & JORIS

"Vantevoren waren we een beetje bang dat de foto’s van de shoot awkward zouden zijn, omdat wij niet kunnen poseren. Op de foto’s is niets te zien van hoe awkward het voor ons soms was. Malou heeft hele mooie spontane foto’s van ons gemaakt.

De foto’s van de ceremonie zijn allemaal prachtig en super spontaan. Wij hebben niet door gehad dat Malou foto’s nam tot we op het resultaat zagen dat ze van de kleine details ook prachtige foto’s had gemaakt.

Malou is een super lieve, vrolijke fotograaf die meteen in de gaten heeft waar ze de meeste prachtige foto’s kan maken. Oog voor detail en durft te experimenteren waardoor ook de foto’s met de hele familie erg leuk zijn en niet zo saai statisch!!

Wij hebben prachtige foto’s en een geweldig mooi foto album als prachtige herinnering aan deze dag. 1000x dank Malou!"

"Ze heeft oog voor detail en durft te experimenteren waardoor ook de foto’s met de hele familie erg leuk zijn en niet zo saai statisch!"

bruidsfotograaf breda,trouwfotograaf, trouwen in brabant, bruiloft breda, stadsbruiloft,trouwen in het centrum

"Vanaf het moment van kennismaken tot het contact na de bruiloft, Malou is echt een top vakvrouw!! Zo natuurlijk om haar om ons heen te hebben op onze dag. En de foto’s.. wauw. Dit hadden we niet durven dromen! De stijl sloot perfect aan bij wat wij voor ogen hadden. Echt een aanrader!."

- Robert & Julia

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

KIM & ROBERT

Vantevoren vonden we het wel belangrijk dat onze foto's een realistisch en puur beeld lieten zien van onze dag.

Onze fotoshoot in hartje oud Rotterdam was ons favoriete deel. Over de zebrapaden waar we schaterend dansten, renden en elkaar zoenden. Het was romantisch, ongedwongen en we voelde ons net twee filmsterren waar de tijd even stil stond.

Malou is gewoon heel leuk!! Ze laat je lachen, heeft goede ideeen, leeft zich echt in, waardoor ze heel goed weet wat wij in gedachte hadden en is ook nog is heel goed in haar werk. We zijn verliefd op haar werk!

"Ik vind haar persoonlijkheid leuk. Ze is goed en ik vind haar van a tot z super professioneel."

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

LUCY & ROBBERT

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

We waren aanvankelijk een beetje bang dat een fotograaf heel "aanwezig" zou zijn op de bruiloft, en bijvoorbeeld op belangrijke momenten het zicht van de gasten zou kunnen belemmeren. Onze bruiloft was klein en intiem, dus wilden we zeker weten dat de aanwezigheid van een fotograaf niet storend zou zijn. Gelukkig was dit met jou helemáál niet het geval! We waren achteraf verbaasd over welke momenten je allemaal had vastgelegd, omdat we het op het moment zelf vaak helemaal niet door hebben gehad. Je bevond je grotendeels op de achtergrond en hebt zo toch alles prachtig weten te vangen. En op momenten dat je je wel liet zien, was dat alleen maar heel leuk en gezellig. Echt top! :)

Malou is alles waar je op hoopt in een fotograaf; professioneel, vriendelijk, getalenteerd, gezellig en sneller dan het licht, zowel in actie als achteraf met het bewerken en afleveren van de foto's. Wijzelf en de gasten zijn vol lof over haar en over het resultaat; en grote hoeveelheid stuk voor stuk práchtige foto's. Hoe ze het voor elkaar krijgt om van elke foto een kunstwerkje te maken is voor mij een mysterie, maar ze doet het toch echt. Absoluut een aanrader!

"Malou is alles waar je op hoopt in een fotograaf; professioneel, vriendelijk, getalenteerd, gezellig en sneller dan het licht"

STACEY & JELMER

gezinsfotograaf breda, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda

Mayon & Stijn

"Met een vader als fotograaf is het toch spannend om naar een trouwfotograaf op zoek te gaan. De stijl van Malou is sferisch, avontuurlijk, romantisch en ook rauw. Juist daar waren we naar opzoek. En heel belangrijk: een goede klik. Zodat we ons ontspannen en vrij voelen. Na ons eerste gesprek was duidelijk, dit klikt!

Het enthousiasme, de spontaniteit en de ongedwongenheid van Malou sprak ons direct aan. Haar manier van communiceren is snel en effectief. Ze is een aanpakker en gaat absoluut voor kwaliteit. Wij houden niet van te veel gemaakt en urenlang poseren voor een foto. We wilden vooral lang kunnen genieten van de dag zonder allerlei onderbrekingen. Haar spontaniteit en humor helpen enorm mee op zo’n dag. Ze is in staat om in een zeer korte periode een band op te bouwen met zowel ons als bruidspaar als onze gasten. Het voelde daardoor bijna alsof een goede vriendin gewoon de foto’s maakt. Die sfeer is heerlijk voor op je bruiloft.

Malou heeft echt oog voor detail, heeft bijna iedere gast op de foto gezet in ieder weer een unieke setting. Alle emoties die vrijkwamen tijdens de dag zijn vastgelegd. Het lijkt wel of Malou zich in drieën kan delen, zo veel mooie foto's van hetzelfde momenten vanuit verschillende perspectieven.

Buiten het feit dat Malou een mega goede fotograaf is, is ze ook ontzettend leuk, grappig en flexibel. Dikke tip dus!"

"Ze is in staat om in een zeer korte periode een band op te bouwen met zowel ons als bruidspaar als onze gasten. Het voelde daardoor bijna alsof een goede vriendin gewoon de foto’s maakt."

CONTACT