loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

KIM & ROBERT

Vantevoren vonden we het wel belangrijk dat onze foto's een realistisch en puur beeld lieten zien van onze dag.

Onze fotoshoot in hartje oud Rotterdam was ons favoriete deel. Over de zebrapaden waar we schaterend dansten, renden en elkaar zoenden. Het was romantisch, ongedwongen en we voelde ons net twee filmsterren waar de tijd even stil stond.

Malou is gewoon heel leuk!! Ze laat je lachen, heeft goede ideeen, leeft zich echt in, waardoor ze heel goed weet wat wij in gedachte hadden en is ook nog is heel goed in haar werk. We zijn verliefd op haar werk!

"Ik vind haar persoonlijkheid leuk. Ze is goed en ik vind haar van a tot z super professioneel."

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

LUCY & ROBBERT

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

We waren aanvankelijk een beetje bang dat een fotograaf heel "aanwezig" zou zijn op de bruiloft, en bijvoorbeeld op belangrijke momenten het zicht van de gasten zou kunnen belemmeren. Onze bruiloft was klein en intiem, dus wilden we zeker weten dat de aanwezigheid van een fotograaf niet storend zou zijn. Gelukkig was dit met jou helemáál niet het geval! We waren achteraf verbaasd over welke momenten je allemaal had vastgelegd, omdat we het op het moment zelf vaak helemaal niet door hebben gehad. Je bevond je grotendeels op de achtergrond en hebt zo toch alles prachtig weten te vangen. En op momenten dat je je wel liet zien, was dat alleen maar heel leuk en gezellig. Echt top! :)

Malou is alles waar je op hoopt in een fotograaf; professioneel, vriendelijk, getalenteerd, gezellig en sneller dan het licht, zowel in actie als achteraf met het bewerken en afleveren van de foto's. Wijzelf en de gasten zijn vol lof over haar en over het resultaat; en grote hoeveelheid stuk voor stuk práchtige foto's. Hoe ze het voor elkaar krijgt om van elke foto een kunstwerkje te maken is voor mij een mysterie, maar ze doet het toch echt. Absoluut een aanrader!

"Malou is alles waar je op hoopt in een fotograaf; professioneel, vriendelijk, getalenteerd, gezellig en sneller dan het licht"

Simone & Peter

"Met een vader als fotograaf is het toch spannend om naar een trouwfotograaf op zoek te gaan. De stijl van Malou is sferisch, avontuurlijk, romantisch en ook rauw. Juist daar waren we naar opzoek. En heel belangrijk: een goede klik. Zodat we ons ontspannen en vrij voelen. Na ons eerste gesprek was duidelijk, dit klikt!

Het enthousiasme, de spontaniteit en de ongedwongenheid van Malou sprak ons direct aan. Haar manier van communiceren is snel en effectief. Ze is een aanpakker en gaat absoluut voor kwaliteit. Wij houden niet van te veel gemaakt en urenlang poseren voor een foto. We wilden vooral lang kunnen genieten van de dag zonder allerlei onderbrekingen. Haar spontaniteit en humor helpen enorm mee op zo’n dag. Ze is in staat om in een zeer korte periode een band op te bouwen met zowel ons als bruidspaar als onze gasten. Het voelde daardoor bijna alsof een goede vriendin gewoon de foto’s maakt. Die sfeer is heerlijk voor op je bruiloft.

Malou heeft echt oog voor detail, heeft bijna iedere gast op de foto gezet in ieder weer een unieke setting. Alle emoties die vrijkwamen tijdens de dag zijn vastgelegd. Het lijkt wel of Malou zich in drieën kan delen, zo veel mooie foto's van hetzelfde momenten vanuit verschillende perspectieven.

Buiten het feit dat Malou een mega goede fotograaf is, is ze ook ontzettend leuk, grappig en flexibel. Dikke tip dus!"

"Ze is in staat om in een zeer korte periode een band op te bouwen met zowel ons als bruidspaar als onze gasten. Het voelde daardoor bijna alsof een goede vriendin gewoon de foto’s maakt."

- Mayon & Stijn

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

SJOERD & BO

"We wilden een fotograaf die buiten het gebaande pad durft te kijken. Niet de stijve foto's zoals die vaak gemaakt worden op bruiloften. Maar vrijer en met plezier. En dat is ook gelukt. Er zijn mooie foto's van de locatie en de bijzondere accenten die vastgelegd zijn. We hebben er om gelachen, het woord "arty" tijdens de shoot. Maar toch is dat stiekem wel wat we mooi vinden en wat we wilden!

Waar we beide van onder de indruk waren, was hoe Malou er was op belangrijke momenten van de bruiloft. Maar dat we haar eigenlijk totaal niet hebben meegekregen. Ze voegt zich makkelijk naar de situatie en pakt de goede plaatjes. Zonder dat je de hele tijd beseft dat er iemand met een camera op je gericht om je heen loopt. Dat gaf een vrij en ontspannen gevoel wat de foto's ten goede komt. 

Ook vond ik het heel leuk om te zien dat zij plezier had in de samenwerking met second shooter Rosalie. Dit was tijdens de fotoshoot prettig om mee te werken. Want we hebben met z'n vieren hard gelachen en dat geeft leuke foto's en ontspanning tijdens het shooten! 

En ook belangrijk, zo snel als we al een preview hadden en daarna ook alle andere foto's binnen hadden! Wauw dat was echt top! Het systeem met de online gallery werkt goed en je kan het makkelijk delen met je naasten. Ideaal!"

"We wilden een fotograaf die buiten het gebaande pad durft te kijken. Niet de stijve foto's zoals die vaak gemaakt worden op bruiloften. Maar vrijer en met plezier."

ERIC & ELISE

'We wisten eigenlijk allebei niet in welke stijl we onze bruidsfoto’s wilden, tot we de foto’s van Malou tegenkwamen. Zij wist precies de stijl vast te leggen die wij allebei mooi vinden. Ik (Elise) ben heel kritisch over mezelf en zelfbewust als ik op de foto gezet wordt. Dus ik was van tevoren een beetje bang dat ik erg gespannen zou zijn, en me niet op mijn gemak zou voelen tijdens de fotoshoot. Op de trouwdag zelf had ik hier echt absoluut geen last van. Malou is heel erg fijn als fotograaf, want ze heeft een hele warme en positieve uitstraling, die je gelijk op je gemak stelt. Verder accepteert ze je zoals je bent, en geeft ze goede tips voor de juiste pose, zodat je op je opperbest op de foto staat. Ze is trouwens ook heel leuk en gezellig, veel gasten zeiden ons na de bruiloft dat ze Malou zo’n leuke vrouw vonden. Daaruit blijkt dat ook de gasten zich op hun gemak voelden bij haar, wat toch wel belangrijk is als ook zij op de foto gezet worden.

Malou dacht voorafgaande aan onze bruiloft goed mee over hoe we onze dag konden indelen rondom de fotoshoots heen. Ook ze stelde ons een paar dagen voor de bruiloft gerust (toen het bleek dat de weersverwachting voor onze trouwdag niet zo goed was) door ons te mailen dat we ons geen zorgen hoefden te maken over regen; haar ervaring was dat er altijd wel een droog moment was waarop foto’s gemaakt konden worden. Daardoor gingen we ook veel relaxter onze trouwdag in, omdat we wisten dat het goed zou komen.

De foto’s waren echt super snel bewerkt, en we kregen binnen een paar dagen al een link waarop we onze foto’s konden bekijken. En we zijn zo blij met het resultaat! Samen met het luxe fotoalbum hebben we nu een prachtige herinnering aan onze speciale dag, die we voor de rest van ons leven zullen koesteren. Malou is gewoon super fijn als fotograaf, en we raden haar echt aan. Sowieso heb je met haar de mooiste foto’s van je trouwdag!'

"Ze is trouwens ook heel leuk en gezellig, veel gasten zeiden ons na de bruiloft dat ze Malou zo’n leuke vrouw vonden"

CONTACT