bruidsfotograaf breda,trouwfotograaf, trouwen in brabant, bruiloft breda, stadsbruiloft,trouwen in het centrum

KIKI & MARVIN

Het was intiem, emotioneel en de dagen waren gevuld met liefde. Precies dit is wat jij met jouw foto’s hebt weten vast te leggen. Jij hebt ervoor gezorgd dat we ons op ons gemak voelden en konden laten zien wie wij als individu maar ook als geheel inclusief de kinderen zijn.

Zowel de lach als de tranen van geluk heb jij weten te pakken. Niet enkel van ons maar van onze beiden gezinnen.

Ook jij voelde vertrouwd, want het blijft toch best gek een camera op je gezicht gericht. Desondanks hebben we dit niet gemerkt en kwamen we er door de foto’s achter dat die camera soms toch best dicht op ons gericht stond. We zijn je zo onwijs dankbaar. De foto’s spreken boekdelen en zullen we met dezelfde emoties ons hele leven nog gaan terugkijken. Het brengt ons letterlijk terug naar deze belangrijke dag van ons leven inclusief al onze dierbaren. Want met het terugkijken van de foto’s hebben we het ook niet droog kunnen houden.

We zijn zo onwijs blij dat we voor jou hebben gekozen en de foto’s laten precies zien waarom. Maar ook jou aanwezigheid hebben we op prijs gesteld. Ook onze moeders liepen weg met je en hebben ons na de bruiloft nog laten weten hoe leuk ze je vonden! We hopen dat meerdere koppels van geluk mogen spreken met jou als fotograaf.

"Ook onze moeders liepen weg met je en hebben ons na de bruiloft nog laten weten hoe leuk ze je vonden!"

"Vanaf het moment van kennismaken tot het contact na de bruiloft, Malou is echt een top vakvrouw!! Zo natuurlijk om haar om ons heen te hebben op onze dag. En de foto’s.. wauw. Dit hadden we niet durven dromen! De stijl sloot perfect aan bij wat wij voor ogen hadden. Echt een aanrader!."

- Robert & Julia

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

KIM & ROBERT

Vantevoren vonden we het wel belangrijk dat onze foto's een realistisch en puur beeld lieten zien van onze dag.

Onze fotoshoot in hartje oud Rotterdam was ons favoriete deel. Over de zebrapaden waar we schaterend dansten, renden en elkaar zoenden. Het was romantisch, ongedwongen en we voelde ons net twee filmsterren waar de tijd even stil stond.

Malou is gewoon heel leuk!! Ze laat je lachen, heeft goede ideeen, leeft zich echt in, waardoor ze heel goed weet wat wij in gedachte hadden en is ook nog is heel goed in haar werk. We zijn verliefd op haar werk!

"Ik vind haar persoonlijkheid leuk. Ze is goed en ik vind haar van a tot z super professioneel."

bruidsfotograaf breda, chateau neercanne, kasteelbruiloft, trouwfotograaf, trouwen in brabant, bruiloft breda, stadsbruiloft, kasteel limburg, klassieke bruiloft

KATO & JORIS

"Vantevoren waren we een beetje bang dat de foto’s van de shoot awkward zouden zijn, omdat wij niet kunnen poseren. Op de foto’s is niets te zien van hoe awkward het voor ons soms was. Malou heeft hele mooie spontane foto’s van ons gemaakt.

De foto’s van de ceremonie zijn allemaal prachtig en super spontaan. Wij hebben niet door gehad dat Malou foto’s nam tot we op het resultaat zagen dat ze van de kleine details ook prachtige foto’s had gemaakt.

Malou is een super lieve, vrolijke fotograaf die meteen in de gaten heeft waar ze de meeste prachtige foto’s kan maken. Oog voor detail en durft te experimenteren waardoor ook de foto’s met de hele familie erg leuk zijn en niet zo saai statisch!!

Wij hebben prachtige foto’s en een geweldig mooi foto album als prachtige herinnering aan deze dag. 1000x dank Malou!"

"Ze heeft oog voor detail en durft te experimenteren waardoor ook de foto’s met de hele familie erg leuk zijn en niet zo saai statisch!"

bruidsfotograaf amsterdam, trouwfotograaf breda

Mayon & Stijn

"Met een vader als fotograaf is het toch spannend om naar een trouwfotograaf op zoek te gaan. De stijl van Malou is sferisch, avontuurlijk, romantisch en ook rauw. Juist daar waren we naar opzoek. En heel belangrijk: een goede klik. Zodat we ons ontspannen en vrij voelen. Na ons eerste gesprek was duidelijk, dit klikt!

Het enthousiasme, de spontaniteit en de ongedwongenheid van Malou sprak ons direct aan. Haar manier van communiceren is snel en effectief. Ze is een aanpakker en gaat absoluut voor kwaliteit. Wij houden niet van te veel gemaakt en urenlang poseren voor een foto. We wilden vooral lang kunnen genieten van de dag zonder allerlei onderbrekingen. Haar spontaniteit en humor helpen enorm mee op zo’n dag. Ze is in staat om in een zeer korte periode een band op te bouwen met zowel ons als bruidspaar als onze gasten. Het voelde daardoor bijna alsof een goede vriendin gewoon de foto’s maakt. Die sfeer is heerlijk voor op je bruiloft.

Malou heeft echt oog voor detail, heeft bijna iedere gast op de foto gezet in ieder weer een unieke setting. Alle emoties die vrijkwamen tijdens de dag zijn vastgelegd. Het lijkt wel of Malou zich in drieën kan delen, zo veel mooie foto's van hetzelfde momenten vanuit verschillende perspectieven.

Buiten het feit dat Malou een mega goede fotograaf is, is ze ook ontzettend leuk, grappig en flexibel. Dikke tip dus!"

"Ze is in staat om in een zeer korte periode een band op te bouwen met zowel ons als bruidspaar als onze gasten. Het voelde daardoor bijna alsof een goede vriendin gewoon de foto’s maakt."

REVIEW

Vertel jouw ervaring

Hebben wij samengewerkt? Wil je dan een review voor mij achterlaten op Google. Daarmee krijgen nieuwe klanten ook een goede indruk van mij en mijn werk als fotograaf.

Alvast bedankt!

REVIEW ACHTERLATEN