Ralph & Eveline

Bruidsfotograaf Breda, bruidsfotograaf Arnhem, destination wedding, buitenlandse bruiloft, trouwen in het bos, ersa atelier, bloomfeld luxury bridal, buitenbruiloft

Wat was deze bruiloft wáánzinnig mooi! Midden in het bos werd de ceremonie, de borrel en het diner opgesteld. Prachtige bloemen en gave vintage stoeltjes en tafeltjes stonden er ter decoratie.

Onder een grote, mooie tent werden we vermaakt door prachtige livemuziek. Grote lichtletters, gezellige zithoekjes en heerlijke drankjes waren er in overvloed. Ralph en Eveline zagen er prachtig uit. Ik kan wel zeggen dat ze goede smaak hadden.

Ralph had een supergaaf pak aan in een kleur wat helemaal hip is: burgundy. Gewoon verfrissend en even wat anders dat blauw. En Eveline droeg een prachtige designerjurk met de meest geweldige details op het bovenlijfje.

Het was een relaxte sfeer. Er was geen strakke planning voor mij als fotograaf. Dat vond ik wel verfrissend. Op die manier kreeg ik zoveel vrijheid. Zo kon ik veel beter opgaan in de sfeer van deze bruiloft. En dat was écht genieten!

De focus lag dan ook echt op saamhorigheid. Er werd lekker bourgondisch lang getafeld. De avond heeft het bruidspaar geëindigd met een lekker afzakkertje: whiskeys voor de heren en limoncello voor de dames. Cheers!

Organisatie: Trouwen in het bos
Muziek: band Ivy
Trouwjurk: Ersa Atelier
Boetiek: Bloomfeld Luxury Bridal
Diner: Restaurant met Michelinster’De Basiliek’, Harderwijk