Mijn outfit als fotograaf

De outfit van een fotograaf is in feite natuurlijk gewoon werkkleding. Maar werkkleding hoeft niet (saai) zakelijk te zijn hoor. Voor elk soort gelegenheid heb ik wat in de kast liggen. En hieronder laat ik je zien wat je dan kan verwachten wanneer je mij boekt voor een fotoshoot of bruiloft.

Mijn outfit als trouwfotograaf

Als trouwfotograaf wil ik er graag netjes uitzien, maar niet als één van de gasten. En ook niet als iemand in de bediening. Ik kies voor outfits waarin ik goed en vrij kan bewegen en outfits die lekker zitten. Een knellende, zwarte jeans zal ik niet zo snel aantrekken, ookal staat het neutraal. In plaats daarvan kies ik eerder voor een zwarte jumpsuit of een zachte, wijde broek waar een leuke blouse op kan. Zoals dit:

Mijn outfit bij fotoshoots

Wanneer ik een fotoshoot heb kom ik eigenlijk gewoon ‘in burger’. Oftewel, mijn dagelijkse outfit. Een fotoshoot duurt meestal 2 uur en kost niet zoveel tijd als bij een bruiloft. Daarom hoef ik niet persé soepelvallende kleding te dragen en trek ik gewoon waar ik zin in heb. Een paar voorbeeldjes van hoe dat eruit ziet:

En zo werk ik thuis

Als ik de deur niet uit hoef en ik ben thuis achter de computer bezig met editten en zo, dan zit ik gewoon in mijn lievelingskloffie: een joggingpak! Heerlijk.

Nu weet je wat je kan verwachten wanneer je met mij hebt afgesproken voor een shoot of wanneer je me hebt geboekt voor je bruiloft. Meer weten? Check eens mijn About-pagina of stuur me een berichtje om vrijblijvend kennis te maken.