Mijn favoriete portretlens

Ik heb dus 1 favoriete portretlens. Sinds ik die heb aangeschaft, kan ik echt niet meer zonder. Het is mijn all time go-to lens. En ik gebruik hem voor ALLES.

Geef een warm applaus voor de Sigma Art 35mm:

Je koopt hem hier.

Elke fotograaf heeft volgens mij wel een lens waar die helemaal comfortabel bij is. En ik zal je 2 redenen geven waarom ik deze zo geweldig vind.

  1. De lens heeft een prachtige scherpte-diepte. Voor de leken onder ons: Wanneer ik de voorgrond extra scherp wil zien en de achtergrond mooi, zacht blurry.
  2. De lens doet het geweldig als portretlens, maar óók als een meer journalistieke lens: door de 35mm zie je lekker breed. Dus alles wat zich om mijn onderwerp afspeelt, is ook zichtbaar. Zo ontstaat er een compleet verhaal. Ideaal voor bruiloften en dynamische gezinnen dus.

De volgende beelden zijn allemaal met deze lens geschoten.

Portretlens gezinsfotografie, trouwfotograaf breda, bruidsfotograaf noord-brabant, trouwen in utrecht, den haag, rotterdam, amsterdam, lifestyle fotograaf, familiefotograaf breda.
Portretlens gezinsfotografie, trouwfotograaf breda, bruidsfotograaf noord-brabant, trouwen in utrecht, den haag, rotterdam, amsterdam, lifestyle fotograaf, familiefotograaf breda.
loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant
loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant
Portretlens gezinsfotografie, trouwfotograaf breda, bruidsfotograaf noord-brabant, trouwen in utrecht, den haag, rotterdam, amsterdam, lifestyle fotograaf, familiefotograaf breda.
Portretlens gezinsfotografie, trouwfotograaf breda, bruidsfotograaf noord-brabant, trouwen in utrecht, den haag, rotterdam, amsterdam, lifestyle fotograaf, familiefotograaf breda.

Waanzinnig he? Natuurlijk is een portretlens niet het enige wat de foto maakt. Daar zit een complete, ervaren fotograaf achter en een paar dure bewerkingsprogramma’s waarin natuurlijk ook een hoop magie gebeurt.

Voor meer beeldmateriaal, check dan even mijn portfolio!