Mijn 3 favo shootlocaties

Toen ik in Den Haag woonde, waren mijn favoriete shootlocaties het bos en in de duinen. Daar heb je zand en helmgras en dat is een heerlijke combi. Nog steeds shoot ik daar graag, alleen ik kom er niet zo vaak meer.

shootlocaties den haag, loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

Een paar jaar geleden ben ik naar Breda verhuisd en toen vond ik het toch wel spannend om nieuwe shootlocaties te vinden. Maar wat een geluk had ik: in en rondom Breda is er zoveel groen en zoveel moois! Het bleek dus ook dat er ontzettend veel variatie zat in de omgeving.

Ik ben daarom dolgelukkig met deze plekjes:

  1. Het bos. In Breda is er het Mastbos. Het is niet alleen maar bos, er zijn ook zandpaden zonder bomen en stukjes met water. Ik ben er inmiddels zo vaak geweest, dat ik precies de plekjes ken waar ik geen last heb van wandelaars.
  2. Een zandvlakte. Voorheen dus het strand en de duinen in Den Haag, maar die heb ik nu vervangen voor het Cadettenkamp vlakbij Breda. Hier kom ik ook graag vanwege de afwisseling tussen zandvlakte en bos.
  3. Bij jou thuis! Iedereen voelt zich namelijk het meest op z’n gemak in z’n eigen huis. Dit is vooral ideaal als je een kleintje hebt die op de foto mag, of het gezin. Spelenderwijs bewegen we ons door jullie huis en maken we alledaagse plaatjes en prachtige gezinsfoto’s om later aan de muur te hangen. Zo bijzonder toch eigenlijk he? Om foto’s in je eigen huis te hebben. Je huis zelf is óók een herinnering.
Shootlocaties Breda, Bruidsfotograaf Breda, trouwfotograaf Nederland, destination wedding photographer, bruitenbruiloft, destination wedding, trouwen in het bos, Bruiloft Breda, Bruiloft Utrecht, Bruidsfotograaf Den Haag, Bruidsfotograaf Italië, Bruidsfotograaf Frankrijk, Griekenland, kasteelbruiloft, bruiloft in de tuin, bruiloft in een kas, bruiloft op het strand

Wat vind jij een fijne plek om te shooten?

Zou je meer shootlocaties willen weten? Op Instagram deel ik in mijn reels regelmatig leuke tips. Ga naar mijn account om ze te bekijken.