Met mijn achtergrond in het onderwijs, wil ik jou helpen om vol vertrouwen je eigen onderneming als fotograaf met succes aan te gaan.

OP MAAT GEMAAKTE BEGELEIDING

De mentoring kan gaan over de hantering van een digitale camera, het matchen van digitale beelden met analoge beelden. Maar het kan ook gaan over Photoshop/Lightroom, prijsbepaling van je producten/diensten, gebruik van social media, ordenen van je website, het organiseren van een styled shoot, je doelgroep bepalen of misschien wel heel iets anders.

Waar heb jij behoefte aan?

Met mijn achtergrond in het onderwijs, en dus ervaring in het lesgeven en het ontwerpen van lessen, denk ik dat je bij mij op een prettige en praktische manier aan je leerdoelen kan werken. Via informele contactmomenten waarbij ik je mijn volledige aandacht geef, zorg ik ervoor dat jij een stap verder komt en verder kan groeien.

Je ziet hoe anderen het doen, maar voelt dat je zelfstandig niet veel verder komt.

MEER INFORMATIE

maternity shoot, zwangerschapsfotograaf, gezinsfotograaf breda, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda

WERKRITMES EN -ROUTINES DIE JE BIJ JE PRODUCTIVITEIT HELPEN.

TOOLS OM MEER OMZET TE CREËREN
MET OOG OP DE TOEKOMST

EEN AANBOD, PRIJZEN, EN WERKWIJZE WAAR JE 100% ACHTER STAAT

EEN ANDERE, VERNIEUWENDE BLIK OM JE CREATIVITEIT TE BOOSTEN

DESKUNDIGHEID DAT JOUW FOTOGRAFIEWERK NAAR EEN HOGER LEVEL BRENGT

YES, DIT WIL IK

PRIJZEN

03

02

01

full day MENTORING

MENTORSESSIE van 4 uur

MENTORsessie van 2 uur

Tijdens deze dag van 6 uur kunnen we je complete bedrijf onder de loep nemen en kunnen we de theorie eventueel combineren met een fotoshoot. Ik zal ook voor lunch zorgen.


Live of via Skype

€625,00 (excl. BTW)

Tijdens deze sessie kunnen we echt lekker de diepte ingaan. Ideaal voor fotografen die al wat verder zijn met hun bedrijf en dus met specifieke vragen zitten.


Live of via Skype

€425,00 (excl. BTW)

Tijdens deze sessie mag je me alles vragen wat je wilt. Er is ruimte om 1 of 2 onderwerpen te behandelen waar je tegenaan loopt.


Live of via Skype

€275,00 (excl. BTW)

MEER INFORMATIE