Met mijn achtergrond in het onderwijs en ervaring als professionele fotograaf, wil ik jou helpen succesvol te zijn en vertrouwen te hebben in je eigen onderneming.

Let op: Momenteel kun je via Werktuig PPO een groot deel van de kosten voor mentoring vergoed krijgen.

Op maat gemaakte begeleiding

De mentoring kan gaan over de hantering van een digitale of analoge camera, of over Photoshop/Lightroom, prijsbepaling van je producten/diensten, gebruik van social media, ordenen van je website, het organiseren van een styled shoot, je doelgroep bepalen of misschien wel heel iets anders.

Waar heb jij behoefte aan?

Met mijn achtergrond in het onderwijs, en dus ervaring in het lesgeven en het ontwerpen van lessen, denk ik dat je bij mij op een prettige en praktische manier aan je leerdoelen kan werken. Via informele contactmomenten waarbij ik je mijn volledige aandacht geef, zorg ik ervoor dat jij een stap verder komt en verder kan groeien.

MEER INFO AANVRAGEN

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

WERKROUTINES DIE JE BIJ JE PRODUCTIVITEIT HELPEN.

TOOLS OM MEER OMZET TE CREËREN
MET OOG OP DE TOEKOMST

AANBOD, PRIJZEN, EN WERKWIJZE WAAR JE 100% ACHTER STAAT

EEN ANDERE, VERNIEUWENDE BLIK OM JE CREATIVITEIT TE BOOSTEN

DESKUNDIGHEID DIE JOUW FOTOGRAFIEWERK NAAR EEN HOGER LEVEL BRENGT

YES, DIT WIL IK

PRIJZEN

03

02

01

MENTORsessie van

2 uur

MENTORSESSIE van

4 uur

full day MENTORING

Tijdens deze sessie kunnen we echt lekker de diepte ingaan. Ideaal voor fotografen die al wat verder zijn met hun bedrijf en dus met specifieke vragen zitten.


Live of via Skype

€425,00 (excl. BTW)

Tijdens deze dag van 6 uur kunnen we je complete bedrijf onder de loep nemen en kunnen we de theorie eventueel combineren met een fotoshoot. Ik zal ook voor lunch zorgen.


Live of via Skype

€625,00 (excl. BTW)

Tijdens deze sessie mag je me alles vragen wat je wilt. Er is ruimte om 1 of 2 onderwerpen te behandelen waar je tegenaan loopt.


Live of via Skype

€275,00 (excl. BTW)

MEER INFORMATIE

- Linn fotografie

MVB PRESETS:

PRIJS:

MVB ORIGINAL

€79.00

Geef jouw werk een professionele look met een preset die je een hoop tijd zal schelen. Ik heb hem namelijk zo ontwikkeld, dat je echt maar minimale aanpassingen hoeft te doen. Zelf heel lang gebruikt op mijn eigen werk. Eigenlijk is het bijna een kant-en-klare lightroom preset. Perfect voor alle fotoshoots met mensen: binnen én buiten.

Buy Now