Lovehoot in Leiden

Je hoeft niet naar het buitenland voor de mooiste, romantische beelden. Deze loveshoot in Leiden is daar het bewijs van.

Prik een datum, kies een stad, bedenk waar je wilt eten en wat je wilt doen. Neem mij mee en we maken er een heerlijk moment van. Je eigen, romantische verhaal in beeld gebracht.

Sharon en Mario zijn al getrouwd en hebben al kinderen. Dat is toch haast niet te zien? De chemie van deze twee was echt fantastisch. Zo speels, vrolijk en volop genietend van het leven. En even spontaan de lokale pizzeria binnenwandelen, was een perfect onderdeel van deze loveshoot in Leiden. Wat een prachtige stad!

Overigens heb je in mijn stad Breda net zulke mooie plekjes voor fotoshoots. Misschien ook wel in jouw stad! Laat bij je aanvraag voor een loveshoot gerust even weten waar je vandaan komt, misschien vinden we daar ook leuke plekjes.

Wil je ook een keer een loveshoot in een fantastische stad? Reserveer dan een datum via mijn contact-pagina.

Op mijn instagram vind je nog meer werk van mijn portfolio. Volg je mij ook?