Loveshoot met een cinematische vibe – Fotograaf Breda

Een loveshoot klinkt voor sommigen heel cheesy, of als iets heel ongemakkelijks. Maar ik beloof je: als je bij mij een loveshoot boekt, is dat allesbehalve!

De manier waarop ik jullie samen vastleg, heeft namelijk alles te maken met mijn visie op fotografie en dus mijn stijl. Ik typeer mijn stijl als cinemantisch. Dat houdt voor mij in dat ik op een verhalende manier mensen vastleg, met de ogen van een ‘movie director’. Voor mij is dat iets ander dan ´storytelling fotografie´. Ik vertel dan wel een verhaal, maar doordat ik bepaalde technieken gebruik, creëer ik beelden alsof het filmstills zijn. Dat is het cinematische.

Een loveshoot is voor mij dus iets heel dynamisch. In films zitten de mensen ook niet stil toch? Precies. Dus bij mij ben je ook in beweging.

Is dit een stijl die jou wel aanspreekt? Ik vind koppelshoots echt één van de leukste dingen om te doen. Dus stuur me gerust een berichtje om wat meer info op te vragen!

Wil je ook een keer naar de Bring your kids to studio day voor een gezinsshoot? Kijk dan eens op deze pagina.

Op mijn instagram vind je nog meer werk van mijn portfolio. Volg je mij ook?