We waren aanvankelijk een beetje bang dat een fotograaf heel "aanwezig" zou zijn op de bruiloft, en bijvoorbeeld op belangrijke momenten het zicht van de gasten zou kunnen belemmeren. Onze bruiloft was klein en intiem, dus wilden we zeker weten dat de aanwezigheid van een fotograaf niet storend zou zijn. Gelukkig was dit met jou helemáál niet het geval! We waren achteraf verbaasd over welke momenten je allemaal had vastgelegd, omdat we het op het moment zelf vaak helemaal niet door hebben gehad. Je bevond je grotendeels op de achtergrond en hebt zo toch alles prachtig weten te vangen. En op momenten dat je je wel liet zien, was dat alleen maar heel leuk en gezellig. Echt top! :)

Malou is alles waar je op hoopt in een fotograaf; professioneel, vriendelijk, getalenteerd, gezellig en sneller dan het licht, zowel in actie als achteraf met het bewerken en afleveren van de foto's. Wijzelf en de gasten zijn vol lof over haar en over het resultaat; en grote hoeveelheid stuk voor stuk práchtige foto's. Hoe ze het voor elkaar krijgt om van elke foto een kunstwerkje te maken is voor mij een mysterie, maar ze doet het toch echt. Absoluut een aanrader!

"Malou is alles waar je op hoopt in een fotograaf; professioneel, vriendelijk, getalenteerd, gezellig en sneller dan het licht"

- Lucy & Robbert

Simone & Peter

"We wilden een fotograaf die buiten het gebaande pad durft te kijken. Niet de stijve foto's zoals die vaak gemaakt worden op bruiloften. Maar vrijer en met plezier. En dat is ook gelukt. Er zijn mooie foto's van de locatie en de bijzondere accenten die vastgelegd zijn. We hebben er om gelachen, het woord "arty" tijdens de shoot. Maar toch is dat stiekem wel wat we mooi vinden en wat we wilden!

Waar we beide van onder de indruk waren, was hoe Malou er was op belangrijke momenten van de bruiloft. Maar dat we haar eigenlijk totaal niet hebben meegekregen. Ze voegt zich makkelijk naar de situatie en pakt de goede plaatjes. Zonder dat je de hele tijd beseft dat er iemand met een camera op je gericht om je heen loopt. Dat gaf een vrij en ontspannen gevoel wat de foto's ten goede komt. 

Ook vond ik het heel leuk om te zien dat zij plezier had in de samenwerking met second shooter Rosalie. Dit was tijdens de fotoshoot prettig om mee te werken. Want we hebben met z'n vieren hard gelachen en dat geeft leuke foto's en ontspanning tijdens het shooten! 

En ook belangrijk, zo snel als we al een preview hadden en daarna ook alle andere foto's binnen hadden! Wauw dat was echt top! Het systeem met de online gallery werkt goed en je kan het makkelijk delen met je naasten. Ideaal!"

"We wilden een fotograaf die buiten het gebaande pad durft te kijken. Niet de stijve foto's zoals die vaak gemaakt worden op bruiloften. Maar vrijer en met plezier."

- SJOERD & BO

"Met een vader als fotograaf is het toch spannend om naar een trouwfotograaf op zoek te gaan. De stijl van Malou is sferisch, avontuurlijk, romantisch en ook rauw. Juist daar waren we naar opzoek. En heel belangrijk: een goede klik. Zodat we ons ontspannen en vrij voelen. Na ons eerste gesprek was duidelijk, dit klikt!

Het enthousiasme, de spontaniteit en de ongedwongenheid van Malou sprak ons direct aan. Haar manier van communiceren is snel en effectief. Ze is een aanpakker en gaat absoluut voor kwaliteit. Wij houden niet van te veel gemaakt en urenlang poseren voor een foto. We wilden vooral lang kunnen genieten van de dag zonder allerlei onderbrekingen. Haar spontaniteit en humor helpen enorm mee op zo’n dag. Ze is in staat om in een zeer korte periode een band op te bouwen met zowel ons als bruidspaar als onze gasten. Het voelde daardoor bijna alsof een goede vriendin gewoon de foto’s maakt. Die sfeer is heerlijk voor op je bruiloft.

Malou heeft echt oog voor detail, heeft bijna iedere gast op de foto gezet in ieder weer een unieke setting. Alle emoties die vrijkwamen tijdens de dag zijn vastgelegd. Het lijkt wel of Malou zich in drieën kan delen, zo veel mooie foto's van hetzelfde momenten vanuit verschillende perspectieven.

Buiten het feit dat Malou een mega goede fotograaf is, is ze ook ontzettend leuk, grappig en flexibel. Dikke tip dus!"

"Ze is in staat om in een zeer korte periode een band op te bouwen met zowel ons als bruidspaar als onze gasten. Het voelde daardoor bijna alsof een goede vriendin gewoon de foto’s maakt."

- Mayon & Stijn

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant
Bruidsfotograaf Breda, trouwfotograaf Nederland, destination wedding photographer, bruitenbruiloft, destination wedding, trouwen in het bos, Bruiloft Breda, Bruiloft Utrecht, Bruidsfotograaf Den Haag, Bruidsfotograaf Italië, Bruidsfotograaf Frankrijk, Griekenland, kasteelbruiloft, bruiloft in de tuin, bruiloft in een kas, bruiloft op het strand

Op Instagram zag ik Malou’s werk. Haar beelden hadden precies de sfeer die ik voor ogen had; geen suikerzoete, onnatuurlijke poses maar mooie tijdloze portretten. Vorige week kregen we het resultaat binnen en het is precies zoals ik het voor me zag! Wat zijn we er blij mee! En dat zegt wat, want door mijn achtergrond in de modefotografie ben ik stiekem best kritisch.

De sfeer op de shoot was fijn en ongedwongen. Geen blikken op horloges, geen gemopper over het weer of geklungel met apparatuur. We kregen wat kleine aanwijzingen, maar niks nep of cliché.

Van tevoren was ik wel bang dat we maar een handjevol foto’s kregen die ik niet zelf uit kon kiezen. Je wilt toch het mooiste shot van jezelf en je man, en meningen hierover kunnen verschillen. Maar we kregen een flinke selectie waarbij ik die ene foto die jarenlang bij familie op de schoorsteenmantel zal staan zelf kon uitzoeken.

De herinneringen zullen in de loop der jaren wat vervagen maar een fotoboek kan je je leven lang koesteren. Daarom zagen wij de fotoreportage als (bijna) het belangrijkste onderdeel van onze bruiloft.

De zomer van 2020 zou onze zomer worden. Totdat de wereld op z’n kop kwam te staan en er heel veel beperkingen werden opgelegd. Een hoop onduidelijkheden voor ons, maar ook voor de mensen die ons zouden helpen een onvergetelijke dag te maken. Malou is uitermate flexibel hierin geweest en heeft ons te allen tijde het gevoel gegeven dat, wat betreft fotografie, alles goed zou komen. Vooraf duidelijke afspraken. Het geruststellen dat een regenachtige dag de fotoreportage echt niet zou verpesten. En de dag voor de bruiloft nog een laatste telefoontje om te checken dat we er klaar voor waren.

Nog geen week na de bruiloft kregen we al fotoreportage toegestuurd. Een grote hoeveelheid aan foto’s, allen met een mooi oog voor detail. Toen we hem doorkeken beleefden we de dag weer helemaal van voorafaan. Het is een dag geweest waarbij iedereen afstand moest houden, maar niemand heeft er hinder van ondervonden. Een gevoel dat door Malou prachtig is vastgelegd.

Wij raden Malou zeker aan! Het was heel prettig om met Malou samen te werken. Malou luistert goed naar wat je wensen zijn en voelt dit ook goed aan. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent bij het shooten en ze weet de mooie spontane foto's vast te leggen van het gezelschap. We hadden een wat donkere huwelijksdag met regen, daar heeft Malou heel mooi gebruik van gemaakt. Als je naar de foto's kijkt voel je echt de sfeer van de dag...in één woord geweldig!

- Selma & Karim

- Melanie & Cederic

- Anneke & Jordan

gezinsfotograaf breda, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda

"Het vinden van een fotograaf voor onze bruiloft vonden wij best lastig. Er is zoveel keus, maar toch kwamen wij al snel op de Instagram pagina van Malou terecht. De mooie foto's en vooral de stijl sprak ons heel erg aan. Het paste precies in het plaatje dat wij voor ogen hadden. Net even anders dan de doorgaans lichte bruiloft foto's.

Omdat we het idee van een fotoshoot wel spannend vonden, hebben we een week voor de bruiloft nog en loveshoot gedaan met Malou. Dit was super! Hierdoor konden we wennen aan elkaar en aan de camera en was de fotoshoot tijdens de bruiloft gewoon een feestje. Door de spontaniteit en het enthousiasme van Malou voelde wij ons heel er op ons gemak.

We hebben tijdens en ook na de bruiloft nog veel complimenten gehad over de mooie foto's en over de leuke fotograaf. De fotoreportage gaf precies weer hoe de dag was, relaxed en liefdevol. Wij raden Malou zeker aan!"

- Stijn & Stanley

"In onze zoektocht naar een geschikte fotograaf hebben we gezocht naar foto’s met een warme en natuurlijke uitstraling. Dit vonden we in de voorbeelden online op de website van Malou. Ons eerste contact gaf uiteindelijk de doorslag! Malou gaf ons het gevoel dat zij aansloot bij onze wens dat de foto’ s op onze bruiloft een ongedwongen sfeer moesten hebben en dat wij hierin gewoon ons ding konden doen en het zijn beloop moest hebben. Malou gaf ons meteen het vertrouwen, met haar warme karakter en open houding, dat dit goed ging komen.

Op de dag zelf hebben we niet door gehad dat Malou er was en de momenten dat ze wel even de regie pakte voelde als heel vertrouwd en spontaan. Ons favoriete moment van de foto reportage was naast het eerste contact, waarbij Ralph samen met de kinderen aan het omkleden was en waarbij zij zo rustig, maar o zo spontaan de momenten heeft vastgelegd in de meest puurste vorm van hoe we zijn, ook de dag na het huwelijk. Malou stuurde ons enkele foto’s op, waarbij de emoties zo voelbaar en doorleeft zijn weergegeven dat het moment opnieuw gevoeld kon worden. Ieder moment dat we de foto’s nu nadien bekijken ervaren we de dag opnieuw, dit doordat Malou een ontzettend goed gevoel heeft voor het vastleggen van emoties op het juiste moment. Dit zie je in de foto’s terugkomen en is alleen mogelijk als je talent en passie hebt voor het geen je aan het doen bent.

Ik zou Malou aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar foto’s met een doorleeft gevoel en op zoek is naar een lieve, rustige, maar spontane en creatieve fotografe!"

Bruidsfotograaf Breda, bruidsfotograaf Arnhem, destination wedding, buitenlandse bruiloft, trouwen in het bos, ersa atelier, bloomfeld luxury bridal, buitenbruiloft

"Malou heeft een ontzettend goed gevoel voor het vastleggen van emoties op het juiste moment."

- Eveline & Ralph

ERIC & ELISE

'We wisten eigenlijk allebei niet in welke stijl we onze bruidsfoto’s wilden, tot we de foto’s van Malou tegenkwamen. Zij wist precies de stijl vast te leggen die wij allebei mooi vinden. Ik (Elise) ben heel kritisch over mezelf en zelfbewust als ik op de foto gezet wordt. Dus ik was van tevoren een beetje bang dat ik erg gespannen zou zijn, en me niet op mijn gemak zou voelen tijdens de fotoshoot. Op de trouwdag zelf had ik hier echt absoluut geen last van. Malou is heel erg fijn als fotograaf, want ze heeft een hele warme en positieve uitstraling, die je gelijk op je gemak stelt. Verder accepteert ze je zoals je bent, en geeft ze goede tips voor de juiste pose, zodat je op je opperbest op de foto staat. Ze is trouwens ook heel leuk en gezellig, veel gasten zeiden ons na de bruiloft dat ze Malou zo’n leuke vrouw vonden. Daaruit blijkt dat ook de gasten zich op hun gemak voelden bij haar, wat toch wel belangrijk is als ook zij op de foto gezet worden.

Malou dacht voorafgaande aan onze bruiloft goed mee over hoe we onze dag konden indelen rondom de fotoshoots heen. Ook ze stelde ons een paar dagen voor de bruiloft gerust (toen het bleek dat de weersverwachting voor onze trouwdag niet zo goed was) door ons te mailen dat we ons geen zorgen hoefden te maken over regen; haar ervaring was dat er altijd wel een droog moment was waarop foto’s gemaakt konden worden. Daardoor gingen we ook veel relaxter onze trouwdag in, omdat we wisten dat het goed zou komen.

De foto’s waren echt super snel bewerkt, en we kregen binnen een paar dagen al een link waarop we onze foto’s konden bekijken. En we zijn zo blij met het resultaat! Samen met het luxe fotoalbum hebben we nu een prachtige herinnering aan onze speciale dag, die we voor de rest van ons leven zullen koesteren. Malou is gewoon super fijn als fotograaf, en we raden haar echt aan. Sowieso heb je met haar de mooiste foto’s van je trouwdag!'

"Ze is trouwens ook heel leuk en gezellig, veel gasten zeiden ons na de bruiloft dat ze Malou zo’n leuke vrouw vonden"

CONTACT