Liselot & Roland-Jan

“Ik vind het zo mooi he, al onze mensen bij elkaar. Al onze familie en vrienden.” Dat was het eerste wat de bruidegom tegen me zei toen ik aankwam. Hij had tranen in zijn ogen.

Op dat moment sta ik aan. Dan weet ik ‘deze bruiloft wordt emotioneel’. Emotioneel om de mooie dingen van het leven. En dat is altijd tof. Want het is intiem en rauw en eerlijk. Mensen die zichzelf durven te zijn en laten zien, ook aan mij. En dat vind ik echt een eer. Want op dat moment heb ik goud in handen: alle foto’s zullen een bepaalde lading hebben.

In Bergen op Zoom begon ik in een prachtig huis voor de aankleding van Liselot. Het liep een beetje uit, dus ik was iets later bij Roland-Jan. Zo gaat dat soms gewoon. Ro was al op de trouwlocatie: Villa Heidetuin. Een verstopte parel van een landhuis met grote tuin, met een Franse vibe.

Tijdens de ceremonie waren er inderdaad emoties. Naderhand maakten we wat foto’s. En vervolgens verplaatste de borrel zich van de ene villa naar de andere: Kantoorvilla De Pastorie.

Er werd heerlijk gegeten en gedanst. De beelden zijn super geworden. En ook dit bruidspaar heb ik verrast met een trouwfilm:

Haar/make-up NoukStyle.
Bloemist: Rozen en Bottles
Taart: Bakverhalen.
Jurk: Jesus Peiro via The Look of Love
Pak: Tim mens wear
Trouwauto: Zwarte kever cabrio via van Tilburg.

COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT