Karen & Tijmen

Bruiloft in Chateau de Blier, België

Dit kasteel was waanzinnig mooi versierd in een vintage stijl, door de bruid zelf. Binnen is alles authentiek (denk geschilderde portretten met een gouden lijst, grote ramen en een hoog plafond). Een mooie tuin met daarachter een uitgestrekt veld wordt omringd door de bomen van de Ardennen. Wat een geweldige en bijzondere plek!

Op de achtergrond speelt er fijne jazzmuziek. Ook zijn er muzikanten ingehuurd. De weddingplanner heeft alles onder controle. Fantastische welkomstdrankjes staan klaar en iedereen ziet er prachtig uit volgens de dresscode ‘oud pak’. Het bruidspaar zelf ziet er zó waanzinnig mooi uit! Karen heeft haar jurk gekocht in mijn lievelingswinkel: Wild at Heart Bridal.

Daarnaast heeft Tijmen zijn pak op maat laten maken, waarbij hij zelf het stukje stof heeft uitgekozen. Zijn pak heeft een geweldige print met een supermooie, authentieke kleur!

Tijdens de ceremonie worden er bijzondere en liefdevolle woorden uitgesproken door dierbaren en aan het einde van mijn werkdag zit iedereen aan lange tafels bij een ondergaande zon. Dit zijn toch echt de betere werkdagen van mijn vak. Heerlijk!

Weddingplanner: Charlotte Bruna
Hair & makeup: Sally Jane
Dress: Alexandra Grecco via Wild at Heart Bridal
Venue: Chateau de Blier, België
Second shooter: Michelle Krassenburg