Jan & Carlijn

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

Van Hollandse regen naar intens mooie zonsondergang, zo verliep de dag. En het werd mooier en mooier

Carlijn kleedde zich om bij haar ouders thuis en Jan kwam haar ophalen in een supergave oldtimer. We reden naar de Sint-Jan in Gouda voor een paar prachtige foto’s. Gelukkig waren we overdekt want op dat moment had de regen wel zijn hoogtepunt bereikt.

Na de shoot vertrokken we naar de ceremonie in het Oude Stadhuys in Gouda. Een donkere plek, maar met prachtige wandbekleding. Nadat er werd getrouwd voor de wet, werd er ook getrouwd voor de kerk. Maar niet voordat er tussendoor nog even geluncht werd. Lunchboxen werden uitgedeeld, want uitgebreid en droog dineren met zoveel gasten zat er niet in door Corona.

Na de kerk vertrokken we naar Brasserie Buitenhuis en wat een verademing was dat. Het zonnetje begon te schijnen, biertjes werden geschonken en sigaren werden gerookt.

Het diner was echt zó lekker. Toch wel één van de deugden als fotograaf dat ik ook af en toe een vorkje mag meeprikken van zo’n feestmaal.

Na het diner zijn we de duinen ingegaan bij de Wassenaarseslag. En man, wat was dát sprookjesachtig! Is dit Nederland? Ja! En wat is Nederland toch mooi.

Hair & makeup: TresJolie Visagie
Dress: Covers Couture Utrecht
Ceremonie: Oude Stadhuys Gouda
Diner: Brasserie Buitenhuis, Valkenburg
Videograaf: Hes Filmt