Intieme bruiloft De Hazelhof – bruidsfotograaf Brabant

Je grote dag nadert, en de spanning stijgt. Dat begrijp ik als bruidsfotograaf helemaal. Als verloofde droom je vast van een bruiloft die niet alleen persoonlijk is, maar ook intiem en betekenisvol. Waarom zou je kiezen voor een intieme bruiloft in het prachtige Noord-Brabant? Hieronder een voorbeeld van een bruiloft in Breda.

De charme van De Hazelhof

Noord-Brabant, met zijn pittoreske dorpjes en adembenemende natuur, biedt de ideale setting voor een intieme bruiloft. Van sfeervolle boerderijen tot idyllische wijngaarden, Brabant heeft alles om jouw speciale dag onvergetelijk te maken. Rolf en Juliètte trouwden bij De Hazelhof, een knusse en gezellige tuin met kas, die perfect aansluit bij een intieme trouwdag. Rondom de kas en tuinkamer ligt een enorme tuin vol prachtige hoekjes met bijzondere planten en beelden. Je waant je even op een destination wedding.

Intieme bruiloften zijn on trend in 2024

Als bruidsfotograaf leg ik grote en kleine bruiloften vast. Ik hou van de afwisseling. Maar ik begrijp helemaal waarom sommigen toch voor een intiemere setting gaan.

Een intieme bruiloft brengt een bijzondere betekenis met zich mee. Het creëert een intieme sfeer waar jij en je partner centraal staan. Door de kring van jullie geliefden beperkt te houden, kun je meer tijd doorbrengen met de mensen die er echt toe doen. Dit zorgt voor diepgaande connecties en onvergetelijke momenten die je voor altijd zult koesteren.

Inspiratie voor jouw trouwdag

Rolf en Juliètte trouwden in de winter. Dat is niet het meest populaire seizoen om in te trouwen, maar het wordt steeds populairder. Vaak heb je in de winter veel meer geluk met het kiezen van je favoriete leveranciers (die in de zomer meestal al volgeboekt zitten). Maar het is natuurlijk wel even stoeien met de decoratie. Hoe zorg je dat het er toch leuk uitziet als het buiten zo koud is, de bomen kaal zijn en de bloemen nog lang niet opkomen?

Mijn tip: hou het simpel en geef prioriteit aan je locatie! Je trouwlocatie is je backdrop. Het is ook jullie toevluchtsoord in de kou. Ik denk dan ook aan: hoeveel licht is er? Is het romantisch, hoeveel rust straalt het binnen uit? Hoe zijn de lampen geregeld of zijn er grote ramen? In de winter is het vaak grauw buiten, dus raamlicht zorgt al voor een heleboel licht binnen. Mocht je er niet uitkomen, vraag het je bruidsfotograaf!

Check deze winterse, intieme bruiloft bij De Hazelhof in Brabant voor inspiratie:

Meer bruiloften zien? Check MIJN PORTFOLIO.

En volg je mij al op INSTAGRAM? Daar post ik regelmatig nieuw werk.