verloofd, verlovingsshoot, engagement, loveshoot, koppelshoot, trouwfotograaf, bruidsfotograaf brabant
zwangerschapsfotograaf breda, zwangerschapsshoot, gezinsfotograaf, gezinsshoot
zwangeschapsfotograaf, zwangerschapsshoot, gezinsfotograaf, gezinsshoot, newbornfotograaf, newbornshoot
gezinsfotograaf breda, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda
zwangerschapsfotograaf

Blader jij ook wel eens door oude fotoalbums? Ik vind dat echt genieten!

In een jaar tijd gebeurt zoveel. Je bent meer ontwikkeld, er zijn nieuwe vrienden gemaakt. Je hebt misschien nieuwe familieleden mogen verwelkomen, of juist afscheid van moeten nemen. De dagen gaan zó snel voorbij. Er verandert veel, en eigenlijk in hele korte tijd.

Daarom is het volgens mij zo'n waardevolle investering om een fotograaf te vragen om een stukje uit jullie leven vast te leggen. Geen statische portretten, maar gewoon hoe jullie zijn. De dynamiek die jullie (met het gezin) met elkaar hebben.

ZIE MEER

De taak van een vader of moeder. De meest bijzondere rol die je kan krijgen.

Het scheelt misschien dat ik een tijdje in het basisonderwijs heb gewerkt. Ik voel feilloos aan wat kinderen nodig hebben en ik kan dan ook heel makkelijk contact met ze maken.

Tijdens een fotoshoot gebruik ik ook hoe zij bewegen of juist stilletjes kijken. Het allerbelangrijkste is dat ze gewoon zichzelf mogen zijn. Stilletjes of heel druk, het hoort er gewoon bij.

zwangerschapsfotograaf breda, zwangerschapsshoot, gezinsfotograaf, gezinsshoot

REVIEW

Je bent een fijn persoon, de foto's zijn spontaan, snel geleverd, en geven een prachtige van het moment zoals het ook écht is. En buiten dat was het ook erg gezellig (en daardoor totaal niet ongemakkelijk!)

- SUZANNE & SEBASTIAAN

Welk pakket past bij mij?

Klik voor info en prijzen.

BOEK FOTOSHOOT

PORTFOLIO

REVIEW

"Ik vond het vooral mooi dat we een uurtje aandacht voor elkaar hadden. Het gevoel dat je van een afstandje naar je eigen gezin kunt kijken alsof de tijd even stilstaat, is heel bijzonder."

- Tara

Fotoshoot boeken

Het lijkt me heel leuk om jullie binnenkort te ontmoeten! Laat me gerust weten wat de plannen zijn. Ik ben benieuwd!

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.