Vanuit Breda, beschikbaar in heel Europa.

JULLIE VERHAAL ONGEDWONGEN, TIJDLOOS

EN ROMANTISCH VASTGELEGD

Ik vang herinneringen met mijn werk, waarbij oprechte emoties en spontane momenten centraal staan. Om nooit meer te vergeten hoe het voelde en de herinnering voor altijd in je hart te sluiten.

bruidsfotograaf, trouwfotograaf

bruidsfotograaf breda,trouwfotograaf, trouwen in brabant, bruiloft breda, stadsbruiloft,trouwen in het centrum

Ik hou van bruiloften met een elegante, moderne touch. Bruidsparen die niet bang zijn om de regels van een traditionele ceremonie te breken om zo hun eigen, unieke draai te geven aan hun dag.

Ik typeer mijn stijl als ongedwongen, artistiek en cinematisch. Met oog voor details en emoties. Een toffe twist aan je jurk, sparkling shoes, maar ook een opa die een knipoog geeft of een vader met tranen in zijn ogen. Ik probeer het allemaal te vangen.

Dus of je je nu aangetrokken voelt tot het natuurlijke of het glamoureuze, het spectaculaire of het eenvoudige, jouw foto's zullen oprecht, romantisch en tijdloos aanvoelen.

MIJN WERK

Polaroids & 35mm film

My guilty pleasure

ANALOGE FOTOGRAFIE

De nostalgie komt tot leven met een medium dat generaties terug werd gebruikt. Het zit in de korrel, de onscherpte, de eerlijke kleuren, en het geduld om de juiste foto te maken, en te laten ontwikkelen.

Dit zit niet standaard inbegrepen. Geef aan mij door als je ook interesse hebt om dit medium toe te voegen aan je fotoreportage.

INVESTERING

Ik bied een basispakket, waarmee je de mogelijkheid hebt om toe te voegen waar je wensen liggen. Een tweede fotograaf? Analoge beelden? Naar het buitenland? Meer uur fotografie of een groter album. Allemaal mogelijk. Elke bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen. Neem contact met mij op en laten we kennismaken! Dan bespreken we ook de mogelijkheden.

• Vanaf 6 uur aaneengesloten fotografie .

• Kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

• Een sneak preview binnen 1 week.

• Online gallery, welke je kan delen met vrienden en familie.

• Digitale foto’s zorgvuldig bewerkt in hoge en lage resolutie.

• Gift album 15×15cm met 16 pagina's foto's (upgrade mogelijk).

• Indien gewenst: praktische hulp bij dagplanning en vinden van shoot locaties.

• Optioneel: 20% korting op een engagement shoot.

• Optioneel: Analoge foto's

• Inclusief BTW

Meer uur fotografie is mogelijk.

Let op: Ik neem een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Zo kan ik me goed verdiepen in jullie persoonlijke verhaal en de beste service leveren aan al mijn bruidsparen. Populaire trouwmaanden zitten snel vol, dus wees op tijd met je bericht aan mij.

€ 2495,-

BOEKEN

MY VALUES

NO.1

NO.2

VERBINDING

EXPERIENCE

Het meest waardevol is voor mij om een ​​oprechte band met mijn koppels te hebben. Ons eerste contact begint al met een vragenlijst, gevolgd door een kennismakingsgesprek. Zo leer ik jullie kennen en checken we of de klik er is.

Richting de trouwdag komt er nog een verdiepende vragenlijst en houden we contact over het draaiboek. Het draait niet alleen om jullie trouwplannen, maar ook om jullie liefde voor elkaar. Bij elk project geef ik een stukje van mijn hart en wil ik er voor 100% gepassioneerd bij zijn.

Ik weet dat je alles tot in detail hebt uitgedacht. Er komt veel kijken bij het organiseren van zo'n evenement, hoe groot of hoe klein je ook trouwt.

Ik weet wanneer ik moet begeleiden, of juist naar de achtergrond moet verdwijnen. Het licht lezen en on-the-fly beslissingen nemen om de beste resultaten te bereiken, zijn voor mij vanzelfsprekend.

Ik wil dat je jezelf kan zijn en dat je je zelfverzekerd voelt met de wetenschap dat ik altijd de beste invalshoeken vind en de meest waardevolle interacties met je dierbaren vastleg. Ook alle details waar je zoveel aandacht aan hebt besteed zullen mijn aandacht krijgen.

NO.3

NO.4

AANDACHT VOOR DETAILS

PERSONALISATIE

Ik geef om kwaliteit en aandacht voor details in het proces van onze samenwerking.

Vanaf ons eerste gesprek tot de levering van het product, zorg ik ervoor dat mijn klanten een waardevolle documentatie ontvangen wat ze generaties lang kunnen koesteren.

Fotografie maakt mensen soms kwetsbaar, maar juist ook zelfverzekerd. Door jouw waarden en wensen te kennen, leg ik je het beste vast zoals je bent.

Onze contactmomenten zijn daarom heel belangrijk. Soms zal ik dieper doorvragen, maar vertel zelf ook waar je aan denkt en wat je wenst. Transparantie in onze samenwerking is onmisbaar en het komt alleen maar ten goede van de bruidsreportage.

Kind Words

Lucy & Robbert

Britt & Tim

Niek & Marieke

Kim & Robert

"Ze is gewoon heel leuk!! Laat je lachen, heeft goede ideëen, leeft zich echt in waardoor ze heel goed weet wat wij in gedachte hadden en is ook nog is heel goed in haar werk. We zijn verliefd op haar werk!"

"Zo ontzettend blij dat we jou hadden. Je was echt fantastisch! Mensen dachten dat je een vriendin van ons was en dus allerlei mensen kende. Prachtig compliment wat ons betreft en zo voelde het ook: alsof je gewoon bij de bruiloft en onze club hoorde. Zo ontzettend veel dank aan jou!!"

"Wat was het een geweldige dag en om jou om ons heen te hebben was de beste keuze die we hebben kunnen maken voor ons huwelijk. We voelden ons allebei gelijk op ons gemak. Ik was verbaasd hoe je gelijk een soort rust bracht op toch wel een hele spannende dag"

"Malou is alles waar je op hoopt in een fotograaf; professioneel, vriendelijk, getalenteerd, gezellig en sneller dan het licht"

Ik wil kennismaken!

TRAVEL DATES

Ik neem maar een beperkt aantal destination weddings aan. Wees ruim op tijd met je aanvraag, want vaak betreft het niet alleen 1 trouwdag, maar een trouwweekend.

Alicante, Spanje

Mei, 2024

Madrid, Spanje

Mei, 2024

Toscane, Italië

Juni, 2025

Destination wedding? Neem contact op voor een kennismaking om de mogelijkheden te bespreken.