Ik vertel verhalen met mijn werk. Over liefdevolle verbinding, waarbij oprechte emoties, authenticiteit en spontane momenten centraal staan.

Om nooit meer te vergeten hoe het voelde. Om de herinnering voor altijd in je hart te sluiten.

Ik leg mijn complete ziel en zaligheid in het creëren van jullie verhaal. Er is niets zo mooi in het leven, als pure, grenzeloze liefde.

Ook beschikbaar voor destination weddings!

Let op: ik neem een beperkt aantal bruiloften aan per jaar. Stuur me een bericht om erachter te komen of ik nog beschikbaar ben op jullie dag.

Datum checken

'Nou we vinden ze fantastisch! Ik ben echt helemaal obsessed door de sfeer van de foto's, zo fijn dat we dit hebben en het voor altijd in beeld is gebracht, heel blij mee!'

- Suzanne & Sebastiaan

Oog voor details en emoties

Ik typeer mijn stijl als ongedwongen, artistiek en ‘avontuurlijk’. Met oog voor detail en emoties. Een opa die een knipoog geeft of een vader met tranen in zijn ogen. Ik probeer het allemaal te vangen. Ook ben ik gek op buitenfoto’s en op prachtig, zacht zonlicht. Een gaaf landhuis of kasteel, een groene kas, een sprookjesachtige tuin of middenin een boomgaard. En niet te vergeten een mooi bruidsboeket of speciale sieraden. Alles draagt bij aan een fantastische trouwreportage.

MIJN WERK

'Ze is in staat om in een zeer korte periode een band op te bouwen met zowel ons als bruidspaar als onze gasten. Het voelde daardoor bijna alsof een goede vriendin gewoon de foto’s maakt.'

- Mayon & Stijn

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

Ik bied een pakket dat de mogelijkheid biedt om verder uit te werken. Kies, bijvoorbeeld, meer uur fotografie of een groter album. Elke bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen. Neem contact met mij op en laten we kennismaken! Dan bespreken we ook de mogelijkheden.

• Vanaf 6 uur aaneengesloten fotografie .

• Kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

• Een sneak preview binnen 1 week.

• Online gallery, welke je kan delen met vrienden en familie.

• Digitale foto’s zorgvuldig bewerkt in hoge en lage resolutie.

• Gift album 15×15cm met 20 pagina's foto's (upgrade mogelijk).

• Indien gewenst: praktische hulp bij dagplanning en vinden van shoot locaties.

• Optioneel: 20% korting op een engagement shoot.

• Optioneel: second shooter (prijs op aanvraag)

• Reiskosten binnen Nederland en BTW.

Meer uur fotografie is mogelijk.

BOEKEN

€ 1695,-

"Malou is alles waar je op hoopt in een fotograaf; professioneel, vriendelijk, getalenteerd, gezellig en sneller dan het licht"

- Lucy & Robbert

IK WIL KENNISMAKEN!

Bruiloften zijn één van de weinige dingen die een fotoalbum laat overleven in onze digitale wereld. Maar goed ook, want het is gewoon zo vet om er eentje te hebben! Jaren later kijk je er gewoon nog steeds naar. Je kan het aan iedereen laten zien en ook kan je het doorgeven van generatie op generatie. Bovendien voelt het echt als een soort cadeautje na je bruiloft.

De albums zijn met een lay-flat techniek ontworpen met een buitenkant van verfijnd boekbinderslinnen of prachtig leer. De pagina’s zijn van prachtig dik fotopapier.

Je kan zelf de kleur uitkiezen, de hoeveelheid pagina’s, grootte en het soort materiaal. Een album krijg je standaard. Mocht je iets willen veranderen aan de looks van jullie album, dan kan je dat gewoon upgraden.

Ik maak een opzet en via cloudproofing kunnen jullie (max.) 2 x wijzigingen aanbrengen, zodat het uiteindelijk helemaal naar wens is ontworpen.