Filmische fotografie voor non-tradionele, fun & modern lovers

Ik hou van bruiloften met een alternatieve, moderne twist. Bruidsparen die niet bang zijn om de regels van een traditionele, grote ceremonie te breken om zo hun eigen, unieke draai te geven aan hun dag.

Vanuit Breda beschikbaar in heel Europa.

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

Ik vertel verhalen met mijn werk, waarbij oprechte emoties en spontane momenten centraal staan. Om nooit meer te vergeten hoe het voelde en de herinnering voor altijd in je hart te sluiten.

Contact

REVIEW

'Wat was het een geweldige dag en om jou om ons heen te hebben was de beste keuze die we hebben kunnen maken voor ons huwelijk. We voelden ons allebei gelijk op ons gemak. Ik was verbaasd hoe je gelijk een soort rust bracht op toch wel een hele spannende dag'

- Britt & Tim

bruidsfotograaf breda,trouwfotograaf, trouwen in brabant, bruiloft breda, stadsbruiloft,trouwen in het centrum

Oog voor details en emoties

MIJN WERK

REVIEW

'Zo ontzettend blij dat we jou hadden. Je was echt fantastisch! Mensen dachten dat je een vriendin van ons was en dus allerlei mensen kende. Prachtig compliment wat ons betreft en zo voelde het ook: alsof je gewoon bij de bruiloft en onze club hoorde. Zo ontzettend veel dank aan jou!!'

- Niek & Marieke

Polaroids & 35mm film

My guilty pleasure

ANALOGE FOTOGRAFIE

analoge trouwfotografie

De nostalgie komt tot leven met een medium dat generaties terug werd gebruikt. Het zit in de korrel, de onscherpte, de eerlijke kleuren, en het geduld om de juiste foto te maken, en te laten ontwikkelen.

Dit zit niet standaard inbegrepen. Geef aan mij door als je ook interesse hebt om dit medium toe te voegen aan je fotoreportage.

INVESTERING

Ik bied een a la carte pakket, waarmee je de mogelijkheid hebt om toe te voegen waar je wensen liggen. Een tweede fotograaf? Een video? Analoge beelden? Meer uur fotografie of een groter album. Allemaal mogelijk. Elke bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen. Neem contact met mij op en laten we kennismaken! Dan bespreken we ook de mogelijkheden.

• Vanaf 6 uur aaneengesloten fotografie .

• Kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

• Een sneak preview binnen 1 week.

• Online gallery, welke je kan delen met vrienden en familie.

• Digitale foto’s zorgvuldig bewerkt in hoge en lage resolutie.

• Gift album 15×15cm met 10 pagina's foto's (upgrade mogelijk).

• Indien gewenst: praktische hulp bij dagplanning en vinden van shoot locaties.

• Optioneel: 20% korting op een engagement shoot.

• Inclusief BTW

Meer uur fotografie is mogelijk.

€ 2095,-

BOEKEN

REVIEW

"Malou is alles waar je op hoopt in een fotograaf; professioneel, vriendelijk, getalenteerd, gezellig en sneller dan het licht"

- Lucy & Robbert

IK WIL KENNISMAKEN!

REVIEW

"Ze is gewoon heel leuk!! Laat je lachen, heeft goede ideëen, leeft zich echt in waardoor ze heel goed weet wat wij in gedachte hadden en is ook nog is heel goed in haar werk. We zijn verliefd op haar werk!"

- Kim & Robert