Gezinsfotoshoot met Annechien

Een gezinsfotoshoot is een onvergetelijke ervaring die je voor altijd bijblijft. Het is een momentopname waarbij je de liefde en verbondenheid binnen je gezin vastlegt. Bij een gezinsfotoshoot is het ook heel tof om te kiezen voor een combinatie van analoge en digitale beelden. Dit zorgt voor een uniek en authentiek resultaat.

Waarom is het belangrijk om je gezin vast te leggen?

De tijd gaat zo snel en kinderen ontwikkelen zich in een rap tempo. Voor je het weet zijn ze groot en is de tijd voorbij gevlogen. Dit maakt het belangrijk om deze momenten vast te leggen en te koesteren.

Bij een gezinsfotoshoot gaat het niet alleen om het vastleggen van mooie beelden. Het gaat ook om het creĆ«ren van een mooie herinnering en een leuke ervaring om samen te beleven. Het is een moment van samenzijn en plezier maken. Vooral voor kinderen is het een spannende gebeurtenis. Het is mooi om te zien hoe ze opgaan in het moment en zichzelf kunnen zijn. Dit maakt de foto’s vaak spontaan en puur.

Een mix van analoge en digitale fotografie

De mix van analoog en digitaal is redelijk uniek. Digitaal is echt van deze tijd, terwijl analoge fotografie iets van vroeger is. Ik vind de combinatie zo leuk, omdat beide media een heel ander effect heeft. Waarbij digitaal heel scherp en ‘correct’ is. Vind ik het juist tof hoe blurry, onscherp en stoffig de analoge beelden zijn. Het is echt alsof de tijd even stil staat.

Mocht je meer werk willen zien, check dan even mijn portfolio voor meer gezinsfotografie.

En volg je mij ook al op Instagram? Daar post ik regelmatig mijn laatste werk.