Gezinsfotografie met Mariëlle

Toen Mariëlle voor een gezinsshoot naar de Bring Your Kids to Studio day kwam, nam ze haar man en dochtertje Liz mee. Zo’n knap en lief, klein meisje. Met een heleboel pret in haar ogen, dat was wel duidelijk. Eerst nog een beetje verlegen. Dat is niet erg. Al gauw kwamen de eerste lachjes tevoorschijn en konden we de shoot beginnen.

Mariëlle en haar gezin kwamen uit de buurt, dus dat was lekker makkelijk. Maar wij hebben regelmatig klanten die voor gezinsfotografie uit andere delen van het land komen. Het is natuurlijk niet even een leuk dingetje wat je doet. Het is echt een investering voor later.

Gezinsfotografie klinkt voor sommigen heel spannend. Alsof het iets groots is. Er zijn mensen die niet in de belangstelling willen staan. Maar dat is niet waar het om draait. Die kids groeien zo bizar hard. De tijd gaat echt hard. Iemand zei ooit:”De dagen zijn soms lang, maar de jaren zijn kort.” Zo ervaar ik het ook. En daarom vind ik een gezinsshoot zo waardevol. Ik heb echt het idee dat ik een stukje erfenis aan mensen doorgeef. Gezinsfoto’s heb je voor het leven en voor alle generaties die volgen.

Wil je ook een keer naar de Bring your kids to studio day voor een gezinsshoot? Kijk dan eens op deze pagina.

Op mijn instagram vind je nog meer werk van mijn portfolio. Volg je mij ook?