Gezinsfotograaf Breda – Familieportretten in de natuur

Marloes en Jelmer heb ik voor de derde ik voor de lens gehad, dit keer als gezinsfotograaf. Toch wel heel bijzonder als er klanten zijn die zo enthousiast blijven terugkeren. Het begon ooit als loveshoot, gevolgd door een zwangerschapsshoot en nu een gezinsshoot.

Minishoots

Met een collega hou ik één keer per jaar minishoots. Voorheen maakten we gebruik van een fotostudio, maar dit keer waren we in de natuur. Ik moet zeggen dat mijn hart als gezinsfotograaf daar toch wel sneller van gaat kloppen. Er is gewoon wat meer dynamiek in het beeld. Ik merk ook dat mensen het heerlijk vinden om buiten te zijn. Op de dag van de minishoots hadden we dan ook een heerlijk zonnetje. Die zie je wel terug in de beelden.

Mocht je meer werk willen zien, check dan even MIJN PORTFOLIO voor meer gezinsfotografie.

En volg je mij ook al op INSTAGRAM? Daar post ik regelmatig mijn laatste werk.