FLEUR & MARCO

Agriturismo Le Mura, Toscane, Italië

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

Na de ceremonie werd er geproost en gedanst. Een Italiaanse zanger zorgde voor wat muzikale gezelligheid en tegen het einde van de borrel, werd iedereen meegenomen voor een wijnproeverij, bovenop de berg. Wat een cadeau!

En deze fotograaf had het geluk dat ze ook mee mocht proeven. (Ik hou van deze baan!)

Hierna hebben we tijdens de fotoshoot de wijngaarde, olijfbomen en een vervallen kasteel afgetikt voor de mooiste plaatjes. Tot slot schoof iedereen aan bij de mooiste tafel met de lekkerste Italiaanse gerecht. (En deze fotograaf mocht hetzelfde eten, bonus!) Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Weddingplanner: Lotte, Lots of love weddings

Hair & makeup: vriendin bruid

Dress: Koonings the Wedding palace

Venue: Agriturismo Le Mura

Trouwen in Toscane, in Italië, klinkt als een droom. Maar voor Marco en Fleur kwam deze droom uit.

Met een intiem gezelschap trouwden ze tussen de wijngaarden en olijfbomen. Met een prachtig uitzicht om bij wakker te worden.

De dag vantevoren waren alle gasten al aanwezig. Glazen werden geklonken en het trouwweekend werd goed ingeluid.

Tegen het einde van de volgende ochtend mocht ik beginnen bij de bruid. De details legde ik vast en langzamerhand zag ik bij de bruid én bruidegom wat gezonde zenuwen ontstaan.

Een prachtige 'first look' bij de ceremonie in het bijzijn van hun dierbaren, volgde hierna. Vrienden deden een persoonlijk woordje voor het bruidspaar en enkele tranen werden gelaten.

CONTACT

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.