LARA & STEVEN

LANDGOED ULVENHART, ULVENHOUT

loveshoot breda, landgoed ulvenhart,familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

Het diner werd buiten opgesteld, maar helaas moest iedereen last minute toch nog snel zijn bordje meenemen naar binnen.

Na een geweldig diner, bereid door een echte, Franse kok,kon ik het bruidspaar nog snel even meenemen voor een shoot met de laatste zonnestralen.

Er volgde een entree in de feestzaal, waar de gasten eerst werden vermaakt met een heuse quiz en wat gezellige muziekjes.

Lara en Steven bewijzen dat een bruiloft mét regen gewoon ook mooi kan zijn! En ik kan het beamen. Tussen de buien door, kunnen we altijd even in de buitenlucht shooten.

Ik begon bij Lara en Steven thuis, waar Lara zich mocht omtoveren tot prachtige bruid. Het was even daarvoor nog spannend of ze de jurk nog kon passen, aangezien ze inmiddels ook zwanger was geworden van hun tweede kindje.

Steven kleedde zich om op Landgoed Ulvenhart. En de first look deden ze dan ook pas bij de ceremonie. Helaas regende het, dus moest alles binnen gebeuren. Maar dat maakt helemaal niks uit voor alle emoties die erbij komen kijken.

Na het snijden van de taart in een gebouw ernaast, werd er lekker buiten geborreld. Wat Lara en Steven zo leuk hadden georganiseerd, is dat er verspreid over het terrein allerlei spelletjes te doen waren. Iedereen kon zich goed vermaken.

Of het nou Jeux de Boule was of Mens-erger-je-niet. Voor ieder wat wils.

CONTACT

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.