KIM & ROBERT

Zalmhuis, Rotterdam

loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

Op deze plek staat nog een hoop van oud-Rotterdam overeind, en dan gaf een heel authentiek, en bijna buitenlands gevoel. Door de straten hebben we gewandeld en natuurlijk ook even van het uitzicht genoten over de Maas.

Hierna was er een prachtige ceremonie, gevolgd door een diner in het instagram-waardige Zalmhuis. Wat een prachtige plek!

Tranen hadden vrij spel en er werd veel gelachen en gedronken. Een heerlijke bruiloft.

Videograaf: Oh Wonder Films
Ringen: Brunott juwelier Rotterdam

Schoenen: Bellabelle Shoes

Hair: Lonneke van Dijk
Makeup: Ilja Quepin

Dress: Ankki Vintage Boudoir

Venue: Zalmhuis Rotterdam

Als de bruid een opleiding tot stylist heeft gevolgd, dan weet je dat het tot in de puntjes is verzorgd.

Al toen ik aankwam bij Kim thuis, stond de tafel vol met prachtige lekkernijen. Over de glazen, de rietjes en de servetjes was nagedacht.

Toen haar bridetribe (aka haar vriendinnen) aankwamen, begon het feest pas echt. De meiden waren erg emotioneel betrokken bij hun trouwende vriendin, en dat zorgde voor liefdevolle plaatjes.

De bruidegom had op zijn beurt ook een heel gezellig samenzijn met familie, voordat hij in een supergaaf Volkswagen busje naar zijn aanstaande mocht rijden.

Na een first look en proosten, reden we naar een prachtige, bruisende locatie in Rotterdam, vlakbij het Wereldmuseum.

CONTACT

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.