Frans & André – verlovingsshoot in Brabant

Wel eens gedacht dat je in de aanloop naar je bruiloft ook de liefde met elkaar kan vieren met een verlovingsshoot? Dit koppel had ik voor de lens in het mooie Brabantse. Twee knappe mannen en een blauwe oldtimer. Wat was het mooi!

Waarom of all stuff zou je een verlovingsshoot laten maken, vraag je je wellicht af? Welnu, laat me je vertellen dat ikzelf er ooit net zo over dacht als jij. Maar zoals Herman Brusselmans zou zeggen, “Soms moet je het leven omhelzen, zelfs als het je niet met open armen ontvangt.”

Een verlovingsshoot is geen ijdel vertoon van romantiek, maar eerder een viering van de liefde in haar rauwe en ongepolijste vorm. Het legt de spontaniteit en oprechtheid van jullie relatie vast, zonder de ruis en drukte van de trouwdag zelf. Het is een moment om even stil te staan, te genieten van elkaars gezelschap en te beseffen dat jullie samen een ongelooflijke reis maken.

Bovendien is het een manier om je trouwfotograaf beter te leren kennen. Als trouwfotograaf krijg ik ook inzicht in hoe jullie zijn, hoe je beweegt en wat wel of juist niet bij jullie past.

Wist je dat je bij mij 20% korting krijgt op een verlovingsshoot als je mij boekt als trouwfotograaf? 😉

Meer lovershoots zien? Check MIJN PORTFOLIO.

En volg je mij al op INSTAGRAM? Daar post ik regelmatig nieuw werk.