Peuterpuber op de foto

gezinsfotograaf breda, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda

Heb je thuis een peuterpuber die de hele dag door ‘nee’ roept en is er geen enkel overleg mogelijk? Die heb ik ook. En wil je graag shooten maar ben je bang dat er geen lachje vanaf kan? Ik snap het helemaal. En ik ga je vertellen waarom je je geen zorgen hoeft te maken.

Getraind pedagoog en fotograaf

Allereerst kan ik je vertellen dat je met mijn achtegrond als leerkracht basisonderwijs je geen betere fotograaf kan wensen die met jou kids aan de slag gaat. Ik heb jarenlange ervaring met jonge kinderen. Ik weet hoe ik met ze kan communiceren, hoe ik ze kan entertainen, hoe ik ze wat uit hun schulp kan trekken en voel ook haarfijn aan of ik ze juist met rust moet laten of een ander soort opdracht moet geven.

Ik ben een getraind pedagoog en fotograaf in 1! Bonus voor jullie!

Ervaringsdeskundige met peuterpubers

Daarnaast heb ik ook zelf hele jonge kinderen en ik weet precies welke chaos er in je hoofd omgaat als je aan spullen moet denken om mee te nemen, je zorgen over spuug op kleding van een baby of een peuter die al krijsend in de auto op de heenweg zat. I know it all. Ook met mijn persoonlijke ervaring denk ik dat ik al een voorsprong heb om jou en je kids te begeleiden voor een fijne fotoshoot.

Échte momenten

Tot slot het beste wat er is: een kind kan je never nooit forceren in een pose of om te lachen. En dat doen we dus ook echt niet! Je kind mag zichzelf zijn. En als die daar serieus bij kijkt, of de hele tijd een hand in z’n mond stopt, dan is dat zo. Dat hoort dus bij je kind. Ik ga niet voor het perfecte plaatje. Ik ga voor een écht moment. Want die doen er toe. Over 20 jaar wil je zulke momenten terug zien. Ik stuur dus aan wanneer nodig, en laat het los waar nodig.

Voorbeeld gezinsshoot met een peuterpuber

Bij onderstaande shoot hadden we te maken met twee geweldig lieve en leuke kinderen. De oudste een typische peuterpuber die met regelmaat hard ‘nee’ riep tijdens de shoot, en de jongste nog aan de fles, dus ook met spuugrisico. En ja, die heeft uiteraard melk gespuugd. En wat was het een fijne shoot! Kijk zelf maar:

gezinsfotograaf breda, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda
gezinsfotograaf breda, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda
gezinsfotograaf breda, peuterpuber, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda
gezinsfotograaf breda, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda
gezinsfotograaf breda, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda
gezinsfotograaf breda, peuterpuber, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda
gezinsfotograaf breda, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda
gezinsfotograaf breda, peuterpuber, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda

Meer zien? Check dan mijn portfolio voor de rest van deze shoot of andere gezinsshoots met peuterpubers of grotere kinderen.