Elke, Bosse en Billy – Motherhood shoot

Waarom zou je een motherhood shoot overwegen? En wat is er zo anders aan dan een gezinsshoot?

Het moederschap is een prachtige en zware taak. Je staat zo dichtbij een klein mensje. Je beleeft de ontwikkeling volledig mee. De eerste hapjes en stapjes. Het troosten, de schaterlach. En als ze groot genoeg zijn, zijn er kleintjes die op je af komen stormen en heel hard ‘mamaaa’ roepen. Dat klinkt altijd goud in mijn oren. Mijn lievelingsmoment van de dag.

En dan zijn er ook momenten dat je denkt alles voor elkaar te hebben. Alles geregeld. En dan lekt er een luier door en heb je niet de juiste spullen bij je om het op te lossen. En al helemaal ingewikkeld als je meer dan 1 kind hebt en er ook andere kinderen iets nodig hebben.

Soms loopt het leven ineens door elkaar. Chaos in je hoofd, chaos in je tas, chaos om je heen. En toch maakt dat het leven zo mooi. Een motherhood shoot is één van mijn favoriete shoots. Juist omdat het zo puur is. Juist vanwege al die chaos. Want uiteindelijk is er maar één ding wat overeind blijft: liefde.

Ik merk dat ik het met woorden niet goed genoeg kan uitleggen. Gelukkig ben ik daarom ook gewoon fotograaf. Mijn gevoel stop ik beelden. En ik hoop dat je het met mij mee kan voelen bij deze motherhood shoot:

Nieuwsgierig naar motherhoodshoots of gezinsshoots? Check dan MIJN PORTFOLIO.

Of volg me op INSTAGRAM.