Destination wedding Stef & Lies

Deze bruidsfotograaf mocht in mei 2024 gewoon 2x naar Spanje voor een bruiloft. Wat heb ik toch een fantastische baan! De laatste keer ging ik voor de bruiloft van Stefano en Lisanne. Ze hadden gekozen voor een destination wedding, wat altijd een bijzondere sfeer met zich meebrengt. Het prachtige Spaanse landschap vormde het perfecte decor voor hun speciale dag. Veel beige tinten en natuurlijk vond het plaats tussen de wijngaarden.

Ik was aanwezig vanaf de getting ready tot aan het begin van het feest. De dag begon daadwerkelijk bij de wijnboer in het gebouw, waar Lisanne en haar aanhang zich voorbereidden. Niemand was echt zenuwachtig. Er was een heel relaxte sfeer. Stefano was een verdieping lager en ook daar was het erg gezellig tijdens zijn voorbereidingen. Als trouwfotograaf in het buitenland ga ik altijd heel lekker op nieuwe locaties. Mijn creativiteit wordt dan aangezet.

Het was een warme dag, met temperaturen rond de 30 graden, maar niemand leek er last van te hebben. De ceremonie vond plaats onder een prachtige blauwe hemel, omringd door de wijngaarden van het Spaanse platteland. Het bruidspaar zag er adembenemend uit, en de liefde straalde van hen af.

Bij de borrel was er voor ieder wat wils: een selectie van heerlijke Manchego-kazen, fijne vleeswaren, een wijnproeverij en een oesterbar. De sfeer was vrolijk en ontspannen, mede dankzij de grote en hechte vriendengroep van dit lieve bruidspaar.

Als bruidsfotograaf heb ik genoten van het vastleggen van de spontane en emotionele momenten en de prachtige details. Elke bruiloft is uniek, en een destination wedding in Spanje biedt altijd een extra vleugje magie. Het was een eer om deel uit te maken van deze bijzondere dag van Stefano en Lisanne.

Hieronder vind je de fotoreportage van deze dag. Natuurlijk zijn er ook analoge beelden gemaakt 🙂

Op zoek naar een trouwfotograaf voor jouw bruiloft in het buitenland? Ik neem maar een beperkt aantal destination weddings aan per jaar. Neem gerust contact met me op om al jouw vragen te stellen.

Meer bruiloften zien? Check MIJN PORTFOLIO.
En volg je mij al op INSTAGRAM? Daar post ik regelmatig nieuw werk.