Destination wedding Alicante – Spanje

Als trouwfotograaf mag ik vaak de mooiste momenten van koppels vastleggen in Nederland. Een heel enkel keertje ga ik naar het buitenland, zoals bij Maxime en Ivor. Zij hadden hun bruiloft in Alicante, Spanje. Deze was zonder twijfel een van de meest memorabele. Dit mooie evenement vond plaats op het ruime terrein van de vader van de bruid en bracht een groep vrolijke Nederlandse gasten samen voor een meerdaags trouwfeest.. Ik mocht logeren in een stacaravan ‘in de tuin’. En dat was best een luxe. Want ik kon zo makkelijk bij m`n eigen spulletjes.

De festiviteiten begonnen met een sfeervol welkomstdiner op de eerste avond. De gasten genoten van authentieke Spaanse tapas en een heerlijke winetasting, wat een perfecte start was voor de feestelijke stemming. Voor mij als bruidsfotograaf was het echt geweldig om deze intieme en gezellige momenten vast te leggen. Het was een warme avond vol gelach, liefdevolle speeches en gezelligheid.

De volgende dag brak de grote dag aan. De ceremonie vond plaats onder de stralende Spaanse zon, omringd door weelderige, dorre natuur. Het bruidspaar was zo knap. Mooi hoe de frist look niet alleen bij hen, maar ook bij de gasten een emotioneel moment werd. Na de ceremonie was er tijd voor borrelen en heerlijk eten. De gasten genoten zichtbaar van de ontspannen sfeer en het voortreffelijke Spaanse eten. Voor mij, als trouwfotograaf, was het echt een cadeautje om hierbij aanwezig te mogen zijn.

Het hoogtepunt van de avond was het feest bij een rooftop bar aan zee. Met een uitzicht over zee en het geluid van de golven op de achtergrond, werd er gedanst tot in de late uurtjes. Met een spectaculaire vuurwerkshow als kers op de taart. Het bruidspaar en hun gasten dansten onder de sterrenhemel, tot we weer werden opgehaald door een touringbus, die iedereen weer afzette bij hun hotel.

Een leuk wist je datje: Ik had het bruidspaar al 2x eerder gezien als gast op een bruiloft. En nog leuker: de 2 bruidsparen die ik eerder heb vastgelegd, waren ook aanwezig bij deze Spaanse bruiloft. Ik voelde me een beetje een pimp-fotograaf, maar het was een mega leuke reünie. Als bruidsfotograaf kan ik niet anders dan terugkijken op dit avontuur met een grote glimlach.

Een destination wedding Alicante biedt alles wat je je maar kunt wensen voor een perfecte bruiloft: zon, zee, heerlijk eten en een sfeer die je nergens anders vindt. Deze ervaring heeft mijn liefde voor het vak alleen maar versterkt en ik kan niet wachten om nog meer van zulke magische momenten vast te leggen.

Meer bruiloften zien? Check MIJN PORTFOLIO.

En volg je mij al op INSTAGRAM? Daar post ik regelmatig nieuw werk.