Bruidsfotograaf Breda, trouwfotograaf Nederland, destination wedding photographer, bruitenbruiloft, destination wedding, trouwen in het bos, Bruiloft Breda, Bruiloft Utrecht, Bruidsfotograaf Den Haag, Bruidsfotograaf Italië, Bruidsfotograaf Frankrijk, Griekenland, kasteelbruiloft, bruiloft in de tuin, bruiloft in een kas, bruiloft op het strand

COACHING

Coachingsessie boeken

Op maat gemaakte begeleiding

Ik begeleid fotografen die met bepaalde vragen zitten. De coaching kan gaan over de hantering van een digitale camera, het matchen van digitale beelden met analoge beelden. Maar het kan ook gaan over Photoshop/Lightroom, prijsbepaling van je producten/diensten, gebruik van social media, ordenen van je website, het organiseren van een styled shoot, je doelgroep bepalen of misschien wel heel iets anders.

Waar heb jij behoefte aan?

Met ervaring in het lesgeven en het ontwerpen van lessen, denk ik dat je bij mij op een prettige en praktische manier aan je leerdoelen kan werken. Via informele contactmomenten waarbij ik je mijn volledige aandacht geef, zorg ik ervoor dat jij een stap verder komt en verder kan groeien.

PRIJZEN

03

02

01

coachingstraject

coaching SESSIE + SHOOT

coaching sessie

vanaf 6 uur
Live of via Skype

Meerdere onderwerpen
Optie: verspreid over meer dagen

vanaf €725,00 (excl. BTW)

4 uur coaching
Live of via Skype
Fotoshoot met begeleiding

€425,00 (excl. BTW)

2 uur coaching
Live of via Skype

€275,00 (excl. BTW)

MEER INFORMATIE