Bruiloft Oranjerie Hydepark

Oranjerie Hydepark is echt een trouwlocatie waarbij je je in Italiƫ waant. Toen ik er de bruiloft van Gerwin en Jorinde mocht vastleggen was ik echt onder de indruk van deze plek. Dat gebouw is zo gaaf met die hoge ramen, de beige tinten en die zuilen. En die palm-achtige bomen ervoor maken het helemaal af.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de tuin: De fontein, het groen, de bloemen en de soortvan groene tunnel/boog.

Let wel: ik heb deze bruiloft bij vastgelegd in juni! Volgens Oranjerie Hydepark is dat ook de beste maand om er te trouwen omdat dan alles in bloei staat. Dus als deze bruidsfotograaf hier nog een keertje mag terugkomen, doe ik absoluut een dansje ;).

Voor je inspiratie vind je hier de trouwfotografie door Yours Truly bij Oranjerie Hydepark.

Op zoek naar een trouwfotograaf voor jouw bruiloft? Neem gerust contact met me op om al jouw vragen te stellen.

Meer bruiloften zien? Check MIJN PORTFOLIO.
En volg je mij al op INSTAGRAM? Daar post ik regelmatig nieuw werk.