Bruidsfotograaf Gelderland – Trouwen op de veluwe

Als trouwfotograaf heb ik talloze prachtige bruiloften mogen vastleggen, maar er is iets magisch aan trouwen op de Veluwe. Met zijn weelderige bossen, schilderachtige landschappen en charmante locaties, biedt deze betoverende regio de perfecte setting voor een onvergetelijke trouwdag. Als jouw persoonlijke gids op dit avontuur, deel ik graag mijn top 3 tips om jouw trouwdag op de Veluwe nog specialer te maken.

Oh ja, voordat ik verder ga: De beelden die je nu gaat zien, zijn van de bruiloft van mijn eigen broer! Nee, ik was toen niet ‘de trouwfotograaf’, maar ik werd genoemd als second shooter. Echt een te gekke, prachtige dag!

Tip 1: Kies een unieke locatie

Een van de vele voordelen van trouwen op de Veluwe is de overvloed aan prachtige locaties. Of je nu droomt van een romantische buitenbruiloft in een idyllische tuin of van een intieme ceremonie in een historisch landhuis, de Veluwe heeft voor elk wat wils. Mijn tip is om een locatie te kiezen die past bij jullie persoonlijkheid en stijl. Mauk en Laura trouwden op privé terrein (bij mijn ouders). Denk ook aan buitenkansen voor prachtige foto’s, zoals een pittoresk meertje of een zonsondergang achter de bomen. Door een unieke locatie te kiezen, creëer je niet alleen een memorabele sfeer, maar ook de perfecte achtergrond voor prachtige trouwfoto’s.

Tip 2: Werk samen met de natuur

De Veluwe is een natuurlijk paradijs en biedt eindeloze mogelijkheden om de schoonheid van de omgeving in jullie trouwdag te integreren. Als fotograaf raad ik aan om de seizoenen en het weer in overweging te nemen bij het plannen van jullie bruiloft op de Veluwe. In de lente kun je genieten van bloeiende bloemen, terwijl de herfst betoverend is met zijn kleurrijke bladeren. Werk samen met jullie trouwlocatie om de natuurlijke elementen te benadrukken en een decor te creëren dat jullie speciale dag nog meer betoverend maakt. Denk aan het gebruik van natuurlijke materialen in jullie decoraties, zoals hout en bloemen. Ook tijdens de fotoshoot kunnen we de natuur als achtergrond gebruiken, wat zorgt voor adembenemende en authentieke trouwfoto’s. Mauk en Laura hadden een overvloed aan bloemen. Sowieso kan ik je aanraden om uit te pakken met bloemen. Dat doet het zó fijn op beeld!

Tip 3: Ontsnap aan de drukte en geniet van de rust

Een van de grootste voordelen van trouwen op de Veluwe is de rustgevende en serene sfeer. Het is een geweldige ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Maak optimaal gebruik van deze rust en creëer intieme momenten tijdens jullie trouwdag. Plan bijvoorbeeld een romantische wandeling samen na de ceremonie, waarbij jullie kunnen genieten van de prachtige natuur en even kunnen ontspannen voordat de festiviteiten beginnen. Als fotograaf kan ik deze momenten vastleggen, zodat jullie altijd kunnen terugkijken op de rust en sereniteit van jullie trouwdag op de Veluwe. Bovendien leent de locatie zich ook voor een trouwweekend. Mauk en Laura hadden de dag ervoor al mensen laten komen om te helpen met opbouwen. Maar dat betekent dus ook dat de voorpret, en dus het feest, al lekker begonnen is! Op de avond zelf konden veel mensen ook blijven slapen. Ideaal.

Conclusie:

Trouwen op de Veluwe is een unieke ervaring die zorgt voor prachtige herinneringen. Als trouwfotograaf raad ik aan om een unieke locatie te kiezen die bij jullie past en samen te werken met de natuur om een onvergetelijke sfeer te creëren. Daarnaast is het belangrijk om te genieten van de rust en sereniteit die de Veluwe biedt, en om wellicht niet voor 1 trouwdag te gaan, maar voor een heel trouwweekend. Door deze tips in gedachten te houden, zal jullie trouwdag op de Veluwe een onvergetelijk avontuur zijn, vol prachtige trouwfoto’s en liefdevolle herinneringen.

Wedding planner: @bartsbruiloft
@byevievents
Jurk: @thebridalconceptscompany
Bloemen: @volknatallia
Oorbellen: @kleienzij
Ketting: @petiterosevoorburg
Armband : @vintouch_italy 
Schoenen Lau: @hm
Pak: @suitsupply
Schoenen Mauk: @gentsnl
Mua: @aimazingskin
Videograaf: @lattemarciano

Meer bruiloften zien? Check MIJN PORTFOLIO.

En volg je mij al op INSTAGRAM? Daar post ik regelmatig nieuw werk.