Britt & Tim op Slot Doddendael

Als fotograaf heb ik het voorrecht gehad om vele prachtige bruiloften vast te leggen, maar deze bruiloft op Slot Doddendael was voor mij een plaatje om te fotograferen. Het bruidspaar had een scala aan lieve gasten die allemaal vrolijke kleuren droegen, wat de dag een hip en trendy tintje gaf. Met de stralende zon als bondgenoot werd deze bruiloft een romantische editorial, alsof het uit een magazine was gesprongen.

De kracht van een dresscode

Wanneer je als bruidspaar je gasten verzoekt om vrolijke kleuren te dragen, voegt dat een gevoel van samenhorigheid en levendigheid toe aan je bruiloft. Kies je voor summer chique bijvoorbeeld? Of een specifiek kleurenpallet. Dan heb je als gevolg dat elke gast verschijnt in zijn of haar meest kleurrijke outfit. Dit creƫert een visueel feest voor de camera. Bovendien geeft een dresscode de gasten een kans om hun eigen persoonlijkheid uit te drukken en zich te onderscheiden. Als fotograaf doe ik niet altijd mee met de dresscode. Maar soms wel.

De locatie: Trouwen op Slot Doddendael


Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie, diende als het perfecte decor voor deze hippe bruiloft. Het slot zelf, met zijn historische charme en idyllische omgeving, bood talloze fotomogelijkheden. Het zonnige weer bracht de kleurrijke kleding van de gasten nog meer tot leven. Van vrolijke groepsfoto’s op het grind tot romantische portretten bij de karakteristieke boom achter het gebouw. Ik kon mijn creativiteit de vrije loop laten op deze betoverende locatie. Het was alsof een romantische film tot leven kwam.

Denk jij erover om te trouwen op Slot Doddendael? Dan zal deze gallery je een hoop inspiratie geven. Dit feesthe, waar het bruidspaar een compleet gasten-pallet had van vrolijke kleuren, was een feestje voor het oog.

Jurk: Covers
Pak: Skikk Tailoring
Schoenen: Jimmy Choo
Bloemist: Natuurlijk bloemen van Marieke
Styling: Bye Ilse Elisa
Locatie: Slot Doddendael

Meer bruiloften zien? Check mijn portfolio.

En volg je mij al op Instagram? Daar post ik regelmatig nieuw werk.