gezinsfotograaf breda, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda

IT'S BRING YOUR KIDS TO STUDIO DAY!

– Maak herinneringen met je meest dierbaren.

Met Rosalie Voortman & Malou von Baumhauer

gezinsfotograaf breda, gezinsfotografie, familiefotograaf noord-brabant, gezinsshoot, kinderfotografie, kindfotograaf, lifestyle fotograaf, trouwfotograaf breda

Engwijkpad, lith

28 mei 2022

Italy, Naples

Ember & Silk, 2020

From the first edition

Timeless, homemade art for your family. Don't take things for granted. Because you don't realize you're in the moment, until it's a memory.

UNPLUGGED, FOR THE WILD ONES, COLORFUL VIBES.

"Sowieso was het enorm relaxt, jullie zijn echt enorm op elkaar ingespeeld, heerlijk! Ik ben zó gigantisch blij dat ik een berichtje gestuurd heb! - Elke

Faq

01.

02.

vOOR WIE?

Waar?

Voor ouders die hun kids op een speelse manier op de foto willen zetten. Alle kinderen in de leeftijd 0 t/m 12 jaar mogen op de foto, met of zonder ouders.

Er is mogelijkheid tot meerdere settings in een UNIEKE studio. Bereikbaarheid: Parkeren kan bij gymzaal de Zeuven Wilgen. Adres studio: Engwijkpad 14, Lith.

03.

04.

Wat KRIJG IK precies?

DUUR & PRIJS

We fotograferen met 2 fotografen, dus DUBBEL zoveel variatie. Rosalie Voortman is de eigenaar van de studio. En ik zal samen met haar de foto's maken.

Naderhand krijg je een grove selectie in 1 gallery, van twee fotografen.

Je krijgt daarna óók nog eens een fine-art print, op prachtig fotopapier. Supergaaf voor aan de muur!

De shoot duurt een uur.

De prijs is 299,-.

Tijdsloten: 9:30, 11:00, 13:00, 14:30, 16:00

05.

ERVARING

Rosalie en ik hebben allebei al jaren ervaring met het fotograferen van kinderen en gezinnen. Ik heb zelf ook 8 jaar in het basisonderwijs gewerkt, dus ik weet als geen ander hoe ik met verschillende kinderen kan omgaan.

Of je kind nou heel verlegen is of juist een stuiterbal, alles is welkom en elk kind kan plezier komen maken!

HELAAS: Alle plekjes zijn vervuld voor deze editie. Maar goed nieuws: er komt een nieuwe datum. Wil jij er dan bij zijn? Stuur dan alvast een mailtje naar hello@malouvonbaumhauer.com dan krijg jij als eerste bericht!

BOEK JE STUDIOSHOOT

Tof dat je interesse hebt in de studioshoot. Je kan hieronder een voorkeur voor tijdslot aangeven. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Geen bericht ontvangen? Check dan even je spamfolder!