Baby Cas

Voor deze newbornshoot ging ik naar kleine baby Cas van nog maar 5 maanden oud. En wat een enorme haardos heeft hij! Zo’n geweldig grote kuif waardoor het net een kleine rockstar is.

Het was fijn om deze shoot te doen. Ik ben eerder ben Robert en Mireille thuis geweest voor een zwangerschapsshoot. Nu kwam ik er weer voor een babyshoot. Ze hebben ook gewoon een heerlijk huis met prachtig licht en fijne tinten kleuren.

Voor een newbornshoot of babyshoot wil ik de omgeving graag zo neutraal mogelijk. Less is more. En daarom vind ik het juist ook zo mooi als een baby geen kleertjes draagt. Een baby is zo puur van zichzelf. Lekker skin-to-skin met mama knuffelen en kroelen. We hebben dit kleintje daarom alleen een lapje stof gegeven voor dat Au Naturel effect.

Het ging overigens niet alleen om dit kleintje. Het ging ook over moederschap. Kleintjes huilen, dus troosten we ze. Maar kleintjes willen ook spelen, dus maken we grapjes. We hebben als ouders zoveel interactie. Dat is niet alleen met je stem, maar ook met liefdevolle aanrakingen. Ik denk dat handen soms zoveel meer kunnen zeggen, dan hoe wij onze woorden gebruiken.

Dus hier is de shoot van baby Cas met zijn mama.

Wil je ook graag een shoot boeken? Ik heb nu voor zwangeren een supergaaf combi-pakket: een zwangerschapsshoot + newbornshoot.

Meer info vind je hier.