trouwfotograaf, bruidsfotograaf, familiefotograaf, newborn fotograaf, gezinsfotograaf

IK BEN EEN RELAXTE EN VROLIJKE FOTOGRAAF DIE AF EN TOE HAAR ARTISTIEKE KANT LAAT ZIEN. ZIE JIJ DAT WEL ZITTEN? DAN ZIJN WIJ ABSOLUUT EEN MATCH.

Ik ben Malou: fotograaf, moeder van twee kinderen en vrouw van Boris. Ik ben verhuisd voor de liefde vanuit Den Haag. Ik heb dus geen ‘zachte G’, maar plat Haags ben ik ook niet. Als ik mijn camera niet bij de hand heb, zie je me waarschijnlijk urenlang kijken naar de nieuwste detectives op Netflix, of ben ik op zoek naar de volgende romkom die ik nog niet heb gezien.

Als je met mij samenwerkt, hoop ik dat je het gevoel hebt dat je met een oude vriend omgaat. De meeste mensen kennen mij als de lolbroek die vooral hard kan lachen om haar eigen grappen en daarmee de boel lekker luchtig houdt. Maar ook als een rustig en observerend persoon. En dat is voor mij natuurlijk de ideale combinatie tijdens bruiloften en fotoshoots. Ik beleef een bruiloft alsof ik midden in één grote, romantische feel good movie sta. Ik pink gerust een traantje weg achter mijn camera. Een filmische blik op jullie verhaal zal dan ook niet ontbreken.

INFO BRUILOFTEN

PORTFOLIO

het is even belangrijk: elke foto wordt met de tijd steeds meer waard.

REVIEW

- Mayon en Stijn