EEN VROLIJKE, BLONDE KRULLENBOL

Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Breda. Ik ben verhuisd voor de liefde vanuit Den Haag. Ik heb dus geen ‘zachte G’, maar plat Haags ben ik ook niet.

De meeste mensen kennen mij als de lolbroek die vooral hard kan lachen om haar eigen grappen en daarmee de boel lekker luchtig houdt. Maar ook als een rustig en observerend persoon. En dat is voor mij een heerlijke combinatie tijdens bruiloften en fotoshoots. Ik beleef een bruiloft alsof ik midden in één grote, romantische feel good movie sta. Een filmische blik op jullie verhaal zal dan ook niet ontbreken.

- Ik kan sterk ontroerd raken van mooie muziek.
- Ik hou ervan om thuis te zijn. Mijn gezin om me heen en familie in de buurt.
- Als de zon schijnt, wil ik zo snel als kan in de tuin of op een terras zitten met een lekker drankje.

- Het liefst ga ik in het weekend met mijn gezin erop uit. Even wandelen in het bos of aan het strand. Gewoon omdat het zo lekker is om de geur van bos of zee te ruiken en de wind langs mijn wangen te voelen.

Grote mijlpalen of een stukje uit je dagelijks leven: het is even belangrijk, want elke foto wordt met de tijd meer en meer waard.

"Het enthousiasme, de spontaniteit en de ongedwongenheid van Malou sprak ons direct aan. Haar manier van communiceren is snel en effectief. Ze is een aanpakker en gaat absoluut voor kwaliteit. Wij houden niet van te veel gemaakt en urenlang poseren voor een foto. We wilden vooral lang kunnen genieten van de dag zonder allerlei onderbrekingen. Haar spontaniteit en humor helpen enorm mee op zo’n dag. Ze is in staat om in een zeer korte periode een band op te bouwen met zowel ons als bruidspaar als onze gasten. Het voelde daardoor bijna alsof een goede vriendin gewoon de foto’s maakt. Die sfeer is heerlijk voor op je bruiloft."

- Mayon & Stijn