EEN VROLIJKE, BLONDE KRULLENBOL

Wanneer ik op bezoek ben bij iemand, kijk ik altijd naar de foto's op de kastjes of aan de muur. Dat deed ik al bij mijn ouders thuis met mijn eigen jeugdfoto's. Ik vind het heerlijk om te zien hoe mijn ouders er vroeger uitzagen. En ook heel grappig om mezelf als kleintje terug te zien. Ik kan me vaak niks herinneringen van die momenten. Maar mijn ouders weten altijd het verhaal achter de foto. Dan komen die leuke anekdotes en mooie verhalen. Dat vind ik echt genieten.

Foto's zijn je persoonlijke geschiedenis. Een uniek verhaal, een klein of groot moment. Het helpt je een herinnering terug te halen. En daar horen ook de grappen of emoties bij.

Al is het een herinnering van de wind door je haren. Of hoe de hand van je oma voelde. De geur van je moeder, de twinkelende ogen van een jong kind, de bulderlach van een opa.

Elke dag sta ik op met de gedachte dat die dag een herinnering kan zijn. En elke dag realiseer ik me dat de tijd zo snel voorbij gaat. Ik probeer bewust te genieten van de tijd met mijn kids, nu ze nog zo klein zijn.

Maar ook van de tijd met mijn man. Want weet je? Er is niets zo bijzonder als het vinden van die ene persoon met wie je echt niet meer zonder kan. Je maatje voor het leven. Samen maak je heel wat mee. En (als het goed is) heb je het doel om samen oud te worden. Dat is zo bijzonder!

Ik reis vanuit Noord-Brabant heel Europa door. Ik vang de liefde van avonturiers, de smoorverliefde stellen en hun authentieke, persoonlijke verhalen.

Ik ben een relaxte fotograaf met humor die ook af en toe haar artistieke kant laat zien. Zie jij dat wel zitten? Dan zijn wij absoluut een match!

Samen met mijn man en 2 kinderen (van 1 en 3 jaar) woon ik in Breda. Ik ben verhuisd voor de liefde vanuit Den Haag. Ik heb dus geen ‘zachte G’, maar plat Haags ben ik ook niet.

De meeste mensen kennen mij als de lolbroek die vooral hard kan lachen om haar eigen grappen en daarmee de boel lekker luchtig houdt. Maar ook als een gevoelig persoon. En dat is voor mij een heerlijke combinatie tijdens bruiloften en fotoshoots. Bruiloften zijn wat mij betreft gewoon één grote, romantische feel good movie. Ik beleef zo’n dag alsof ik one of the guests ben. En daarom zie je mij ook vaak gezellig kletsen met jullie gasten.

Ik hou ervan om thuis te zijn. Mijn gezin om me heen en familie in de buurt. En als de zon schijnt, wil ik zo snel als kan in de tuin of op een terras zitten met een lekker drankje. Het liefst ga ik met mijn gezin in het weekend erop uit. Even wandelen in het bos of aan het strand. Gewoon omdat het zo lekker is om de geur van bos of zee te ruiken en de wind langs mijn wangen te voelen.

Wist je dat...

…de kans groot is, dat ik ergens verstopt zit in jullie (bruilofts)gallery?

6 6

"Het enthousiasme, de spontaniteit en de ongedwongenheid van Malou sprak ons direct aan. Haar manier van communiceren is snel en effectief. Ze is een aanpakker en gaat absoluut voor kwaliteit. Wij houden niet van te veel gemaakt en urenlang poseren voor een foto. We wilden vooral lang kunnen genieten van de dag zonder allerlei onderbrekingen. Haar spontaniteit en humor helpen enorm mee op zo’n dag. Ze is in staat om in een zeer korte periode een band op te bouwen met zowel ons als bruidspaar als onze gasten. Het voelde daardoor bijna alsof een goede vriendin gewoon de foto’s maakt. Die sfeer is heerlijk voor op je bruiloft."

- Mayon & Stijn

Lees meer