3 tips: poseren op je bruiloft

Ga je trouwen en heb je een fotoshoot tijdens je bruiloft, maar hou je niet zo van poseren? Dan heb ik 3 tips voor je!

Bruiloft in Breda, loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant
  1. Denk niet te veel na en wees lekker jezelf!
    Op een bruiloft let ik er vooral op dat ik overkom als mens, en niet alleen als fotograaf. Want zo’n camera kan best intimiderend zijn. Ik geef de gelegenheid om even rustig te landen en lekker te kletsen. Kletsen doen we trouwens sowieso altijd tijdens een fotoshoot. Daar ontspannen we allemaal van. En even niet kletsen mag ook. Een stukje wandelen, even bijkomen van de hoeveelheid indrukken die je al hebt opgedaan. Maar vooral lol maken! Het is immers een feestje!
  2. Focus niet op de camera maar let op je partner of de omgeving.
    Ik vind het juist mooi als je niet de hele tijd in de lens kijkt. Doe maar even of ik er niet ben. Die mooie beelden komen wel hoor. Uiteindelijk maak ik een registratie van de dag. Op zo’n bruiloft is er misschien een dagprogramma, maar niks is gestuurd of in scene gezet. De dag loopt zoals die loopt. En zo is de shoot daar ook onderdeel van. Daar gaan we niks forceren.
  3. Ga voor een fotograaf die spontane beelden maakt. Een spontaan beeld is in mijn ogen een foto die niet geforceerd is, maar ontstaat in het moment. Dat betekent niet persé dat je fotograaf ook een spontaan persoon hoeft te zijn. Dat helpt natuurlijk wel, want daarmee kan een fotograaf je een beetje loskrijgen.
bruiloft in breda, loveshoot breda, familiefotograaf breda, lifestyle fotograaf breda, familie videograaf, lifestyle videograaf, keepsakefilm, lifestyle photographer, lifestyle fotograaf brabant, trouwfotograaf breda,huwelijksfotograaf brabant

Hoe weet je of een fotograaf voor spontane beelden gaat? Bekijk het portfolio van de fotograaf en stel vragen bij de kennismaking.

Zoek je nog tips hoe je een kennismaking met een fotograaf kan voorbereiden? Kijk dan eens tussen de gratis downloads.

Tot dan mag je ook gerust met mij kennismaken. Neem contact op via mijn contactpagina.